Kulcsszó keresés /


Amikor végre egy érett párkapcsolatban vagy

  • 2021. február 26.

Manapság a kapcsolatok többsége a megcsalásra, a játékokra és a féltékenységre épülnek. Napjainkban rendkívül nehéz olyan őszinte partnert találni, aki képes egy érett, egészséges kapcsolatban lenni. Valójában a legtöbben inkább játszmáznak, ahelyett, hogy komoly egy kapcsolat mellett köteleznék el magukat. Ez azért is van, mert nem mindenki akarja beletenni az idejét, energiáját és odaadását, melyeket egy érett kapcsolat azonban megkövetel.

olvass tovább

A féltékenység akkor születik, amikor a szerelem

A féltékenység akkor születik, amikor a szerelem. Nem önbizalomhiány hívja életre, valami olyan, ami sokkal mélyebb annál. Amikor azt mondom, szeretlek, kinyilatkoztatom és felvállalom, hogy szeretek mindent, amit te képviselsz, és ami által az lettél, aki most vagy. Nem csak a pillanat tökéletességét szeretem, ami kimondatja velem ezt. A mozdulatsort is szeretem, amikor elalvás előtt eloltod a lámpát, kimondod a szót, majd elcsitul, elcsendesedik a lélek, passzív lesz.

olvass tovább

Férfiszempont: Gondolatok a féltékenységről

Az emberi elme egyik legnagyobb ellensége a féltékenység, bár azt is írhatnám nyugodt szívvel, hogy önmagad és a párkapcsolatod egyik legnagyobb ellensége a féltékenység érzése, melyet roppant találóan zöldszemű szörnynek neveznek, jelezvén az elpusztíthatatlannak tűnő hatalmát.

olvass tovább

7 eset, amikor jogos a féltékenység

  • 2017. október 12.

A hűség megosztó téma, éppen ezért a féltékenység is. Féltékenykedni borzalmas érzés, ráadásul mindkét fél szenved tőle. Természetes, ha meg szeretnénk óvni a párunkat, de olykor megesik, hogy ez az erős féltés önző birtoklási vágyba csap át, ami megmérgezheti az egész kapcsolatot. Máskor sajnos az is előfordul, hogy a kényes érzés nem alaptalan, hanem a párunk „gyanús” viselkedése váltja ki – ezekből mutatunk be most 7 esetet.

olvass tovább

A zöld szemű szörny

  • 2016. január 24.

Azt hiszem, idővel mindnyájan megismerkedünk a zöld szemű szörny szívszorító kézfogásával, aki a féltékenység keserű alakjaként mutatkozik be nekünk. Csakhogy mi, nők, igazából nem a másik lány külsejére, vagy megjelenésére vagyunk féltékenyek, hanem egy sokkal mélyebbről jövő érzésre, ami a férfiak számára gyakorlatilag felfoghatatlan.

olvass tovább