Kulcsszó keresés /


9 dolog, amitől jó lesz egy vezető

  • 2021. április 17.

Az irányítás nem könnyű feladat. Hatalmas felelősséggel jár, és buktatókkal van kikövezve. Vezetőnek születni kell, bár néhány eleme elsajátítható. Mutatjuk, mik azok a tulajdonságok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki jó irányító, igazgató, vagyis főnök lehessen!

olvass tovább

Fizetésemelés okosan: 5 tipp, hogy ne csak kérj, hanem kapj is

Kérni sosem egyszerű, különösen igaz ez, ha pénzről van szó, még abban az esetben is, ha tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy mennyit érsz és mennyit érdemelnél. Azonban a saját érdekedben érdemes összeszedni a bátorságod, és felkészülten a főnököd elé állni a kéréssel, miszerint fizetésemelést szeretnél. Azért, hogy sikeres legyen az akció, összegyűjtöttünk 5 megfontolandó tippet!

olvass tovább

A siker titka

  • 2020. február 13.

Úgy általában a sportban, de a technikai sportokban meg különösen sok összetevőből áll egy-egy kiemelkedő eredmény. Hogy egy jó formula autós csapatban vajon mi lehet a siker titka arról Gender Tamást a Gender Racing Team csapatfőnökét kérdeztük, illetve egyben megkértük, hogy értékelje csapatának 2019-es szezonját és avasson be minket az idei évadra szóló tervekbe is.

olvass tovább

A férfi nem szexmasina

Sok nő tévesen azt gondolja, a férfi csupán két lábon járó tesztoszteron-halmaz, és túltengő potencia. A férfiasság kiváló karakterisztikus jegyeit azonban nem csupán a méret, vagy a szexuális teljesítőképesség adja meg. Bár valljuk be, az ebbéli hiányosság nagyon is tudatformáló tényező tud lenni. A történelem folyamán a férfi lehetett akár messze földön híres gyógyító, hadvezér, törzsfőnök, zseni, vagy feltaláló, a férfiasság csorbáját semmilyen más életterületen szerzett tapasztalat nem tudta, és nem is tudja a mai napig kiküszöbölni.

olvass tovább

10 magyar dal, amely lelkesít

A főnöködnek megint elmentek otthonról, az őrületbe kerget a családod, évek óta küzdesz egy álomért, egy célért, vagy egyszerűen csak túlságosan is elfáradtál a nap végére? Vess egy pillantást lelkesítő listánkra, amelyben biztosan találsz olyan dalt, amely téged is feltölt energiával! Hallgasd meg őket, végy egy nagy levegőt, és indulj bele a napba, az életedbe újult erővel!

olvass tovább

Főnöki arcok, hatalmi harcok

  • 2014. szeptember 16.

Édes íze van a hatalomnak – legalábbis többnyire ezt mutatja azok viselkedése, akik belekóstoltak. Az alábbiakban három főnöki alaptípus következik (átfedések persze lehetségesek). Természetesen léteznek olyan vezetők, akik csak élnek, és nem visszaélnek a hatalmukkal.

olvass tovább

Főnöki illat

  • 2014. január 15.

Magába zárva egy férfi személyes küldetését a siker iránt, egy évtized alatt a BOSS Bottled egy klasszikus illattá vált, mialatt mindvégig modern és jelentős maradt a mai kor sikeres és az ambíciózus férfiúja számára is.

olvass tovább

Mit jelentenek az erotikus álmok?

  • 2011. december 14.

Mi történik akkor, ha miután nyugalomra hajtottuk a fejünket és álomba szenderültünk megjelenik egy vadidegen, esetleg számunkra cseppet sem vonzó külsejű ember, vagy főnökünk, s erotikus jelentben találjuk magunkat? A kérdésre Freud jól ismert tézisei adnak fogódzókat, miszerint az álmaink rejtett vágyaink kivetülései.

olvass tovább