Kulcsszó keresés /


Izom helyett, aputest?

Imádjuk, ami természetes. Megnyugtató valódi nőket látni smink nélkül, retusálatlanul, szeretjük, amikor kampány indul a terhességi csíkokért, a műtéti hegekért. Oda és vissza vagyunk, amikor neves fehérnemű gyártó cégek rendhagyó projektben mutatják meg, milyen is az igazi nő, és hús-vér nőket fotóznak a nyári kollekcióhoz. Imádjuk, amikor no filter, no make-up nők mosolyognak a kamerába, hogy igen, ők meztelenül is szépek.

olvass tovább

Ők lesznek az idei Victoria's Secret angyalok!

  • 2015. november 09.

Holnap végre eljön az év legjobban várt bemutatója, ami fájdalmasan rávilágít, hogy milyen rossz formában vagyunk ezekhez a nőkhöz képest, akik annyira jól néznek ki, hogy még mi is nyálcsorgatva nézzük őket, nem csak a férfiak. Ismert és kevésbé ismert arcok és testek is felvonulnak holnap este, lássuk a teljes listát!

olvass tovább

Mindent a boudoir fotózásról

  • 2015. május 13.

Fehérneműben pózolni a kamera előtt néhány embernek a rémálmot jelenti. Másokat energiával tölt el egyéni vonzerejük felszínre hozása. A legtöbbünk egyszerűen csak idegenkedik a boudoir fotózástól, így összegyűjtöttük azokat a főbb pontokat, amire egy hasonló fotósorozat elkészítése során számíthatsz.

olvass tovább

David Beckham for H&M

  • 2012. január 10.

Számos sportszergyártó óriás után, most a svéd H&M-nek állt modellt az angol focista. Hamarosan világszerte kapható a David Beckham nevével fémjelzett fehérneműkollekció.

olvass tovább