Kulcsszó keresés /


10 DAL – EGY NŐ

  • 2015. január 03.

Szűcs Gabi teljes erőbedobással készül a január 10-ei lemezbemutató koncertjére, miközben az év utolsó napján és január elején részt vesz egykori együttese, a 20 év után újra összeálló Cotton Club Singers országjáró fellépésein. A swingirálynőnek becézett énekessel beszélgettem koncertjeiről és új albumáról, a Tűsarkú Lépteimről.

olvass tovább

Update öltöny

  • 2013. október 17.

Kedves Norbert! Régóta figyelem pályafutásodat, és meg kell mondjam, hogy azon szűk táborba tartozom, akik egyfelől elismerőleg tekintenek az általad elért üzleti sikerekre, másrészt viszont képtelenek mit kezdeni a tőled távol eső témákban történő, váteszi megnyilvánulásaiddal. Mindennemű Frízbi-beli álszakértői fellépésed ellenére, történjen az a halálbüntetés visszaállításának témájában, vagy a túlvilág senki által el nem beszélt misztériumában szívműtétedet követően, a rólad alkotott képem még mindig pozitív. Kérlek ne rontsd el!

olvass tovább

Amy Winehouse összeomlóban

  • 2011. június 21.

A Sziget fesztiválra tervezett fellépését is lemondta kedden Amy Winehouse brit énekesnő, akinek menedzsmentje nem sokkal korábban valamennyi lekötött koncertjét lefújta.

olvass tovább

Élénken a koncertek között

  • 2010. június 03.

Pocoló, Zöld Sátor: a rutinos fesztiválozók megszokhatták, hogy a délutáni-esti koncertek között sincs megállás a Hegyalján. Tavaly óta nyúlik ki a Hegyalja a fesztiválterületről és idén is a tokaji Paulay Ede Színházig ér, amit Szalóki Ági választott esti fellépése helyszínének.

olvass tovább