Kulcsszó keresés /


Együtt lila és zöld? Ez komoly?

  • 2021. február 08.

A legendás újpesti ultra, FAT, polgári nevén Bokros László ezúttal a nem kevésbé legendás futballista Páncsics Miklós lányát,Wukovics-Páncsics Dianát látja vendégül.

olvass tovább

A legenda szemével

  • 2018. február 28.

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának legendája, Nyilasi Tibor optimistán nyilatkozott az előttünk álló tavaszról - VIDEÓ!

olvass tovább

Döntetlen a rangadón

  • 2016. szeptember 21.

Pont osztoszkodást hozott a labdarúgó NB I csúcsrangadójának záró mérkőzésén. A Felcsúton megrendezett találkozón az ideiglenesen hazai pályára lépő Videoton szerezte meg a vezetét Marko Scsepovics tizenegyesgóljával. A Ferencváros részéről Marco Djuricin válaszolt a hajrában.

olvass tovább

Audi az új szponzor a Ferencvárosnál

  • 2015. október 30.

Az Audi jelentős mértékben visszatérhet majd az ETO-hoz, de nem most. Viszont a kormány döntése után az Audit is irányító Volkswagen-csoport egy nagyobb összeggel szponzorálja majd a Ferencváros labdarúgócsapatát.

olvass tovább

Rangadó előtt: Újpest-Fradi

  • 2014. szeptember 20.

Közeledik az ősz legjobban várt mérkőzése a magyar labdarúgó bajnokságban. Legalábbis ha az halljuk, hogy Újpest-Fradi, akkor mindenki jó iramú mérkőzésre és persze a vele járó balhéra gondol egyből. Na úgy néz ki, hogy idén ez elmarad. A fanatikus tábor ugyanis "összefog" és "együtt" buzdítja kedvenc csapatát, méghozzá a stadionon kívül.

olvass tovább

Besicék helytálltak Messiék ellen

  • 2014. június 16.

Az argentin labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát, amely története első világbajnoki mérkőzését játszotta. Soraiban a Ferencváros bosnyák védőjével Muhamed Besiccel aki remekül játszott a találkozón.

olvass tovább

Egyre szebb a Fradi-stadion

  • 2014. május 26.

Az utolsó fázisba érkezett a Ferencvárosi Torna Club új stadionjának építése. A fradi.hu képekben is megmutatja a szurkolóknak, hogy halad az építkezés.

olvass tovább

Elhunyt Novák Dezső

  • 2014. február 26.

75 éves korában elhunyt Novák Dezső, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka – olvasható az mlsz.hu-n.

olvass tovább