Kulcsszó keresés /


Hogyan lehet javítani a hajunk állapotán? – Nem elegendő kívülről ápolni

  • 2023. június 03.

A selymes, egészséges haj nemcsak szépséget kölcsönöz, hanem önbizalmat is ad. Azonban a hajhullás problémája számos embert érint, és jelentős hatással lehet életminőségünkre. Ahhoz, hogy valóban hatékonyan kezeljük a hajhullást, először meg kell értenünk annak okait. A hajhullás mögött álló tényezők sokfélék lehetnek, beleértve az öröklött hajhullást, hormonális egyensúlyhiányt, táplálkozási hiányosságokat és stresszt. Ebben a cikkben megosztjuk a hatékony hajápolási módszereket és megelőző intézkedéseket, amelyek segítenek megőrizni hajunk egészségét és volumenét.

olvass tovább

Szépségápolási tippek télre

Minden évszaknak megvannak a maga bőrápolási szabályai. Berepedezett ajkak, kipirosodott, száraz, húzódó bőr, ugye ismerősek? A téli időszakban még inkább óvnunk kell bőrünket, a száraz, hűvös időjárás, a központi fűtés mind felerősíthetik a panaszokat.

olvass tovább

Alternative Hair Show - London 2011

  • 2011. október 27.

Tony Rizzo fodrászmester 1983-ban vesztette el leukémiás kisfiát. Azóta elkötelezetten gyűjt pénzt hasonló betegségben szenvedő gyerekek gyógyítására. Akkori kezdeményezése ma már monumentális, meghatározó rendezvénnyé vált, a világ legnagyobb fodrászait személyesen választja ki, és hívja meg erre a presztízs eseményre.

olvass tovább

Gyógyszert fejlesztenek ki az őszülés ellen

  • 2011. szeptember 07.

Hamarosan egy olyan gyógyszert fejlesztenek ki a kutatók, amely valószínűleg alkalmas lesz a folyamatos stressz miatt kialakult betegségek kezelésére, sőt akár a kora őszülés ellen is hatásos lehet. A túl sok stressz hatására adrenalin termelődik a szervezetünkben, amely hosszú távon a haj őszülését, sőt súlyosabb esetekben akár rákot is okozhat – ezt állítják amerikai kutatók.

olvass tovább

Garnier Fructis dús haj helyreállító termékcsalád

  • 2009. július 14.

A már jól bevált Fructis samponok legújabb termékcsaládja most egy újabb, gyakran előforduló problémára kínál megoldást.  Gyakori probléma ugyanis, hogy a haj vékony szálú és meggyengült, elvesztette belső tartását. Nem számít, hányszor próbáljuk meg kézzel tupírozni, mindig lelapul.

olvass tovább