Kulcsszó keresés /


Luxusmárkák a sportban

  • 2013. november 25.

Mi történik, ha a kedvenc luxus márkánk találkozik a kedvenc sportunkkal? Íme néhány példa arra az esetre, amikor a high-end dizájn és a kiváló minőség sportfelszerelésben forr össze.

olvass tovább

Pavillon Hermès

  • 2012. március 27.

A Hermès elképesztő, kartoncsövekből és papírból készült építészi tervezésű összeállításában mutatja be legújabb bútoraita Milánói Design Hét keretein belül.

olvass tovább

Luxusfegyverek - divatőrült fegyverimádóknak

  • 2011. február 22.

Mókás, ám kissé beteg gondolkodásra vall, hogy valaki drágakövekkel díszítsen fel egy kalasnyikovot, vagy aranyozzon be egy géppuskát. A tervezőnek, Peter Gronquist-nek mindössze a meghökkentés volt a célja, a két finoman szólva is különböző szakterület összekapcsolásával. Sikerült.

olvass tovább

New York Fashion Week, Lacoste 2011 tavasz/nyári kollekció

  • 2010. szeptember 13.

A Lacoste idén nagy változásokat él meg, hiszen fő tervezője, Christophe Lemaire a napokban igazolt a Hermés-hez, így a márka a jövő évi, 2011 őszi/téli kollekciója (2011 február) már valóban az újdonság erejével fog hatni. Addig is azonban még Lemaire utolsó munkáinak egyikét láthatjuk, a New York Fashion Week-en.

olvass tovább

Ralph Lauren: A Sporting kollekció

  • 2009. február 09.

A Stirrup kollekciónál az volt a véleményem hogy egyesíti a Cartier és a Hermes stílusjegyeit; nos, ugyanez a véleményem ennél a kollekciónál is. Még a nevére is igaz ez, a Sporting kollekció sportosabb, mint a Classic Slim kollekció Stirrup-ja.

olvass tovább

Jean Paul Gaultier Evian-t öltöztet

  • 2008. december 02.

A párizsi divat hét kifutójának izgalmai közepette egy új együttműködés is debütált: az Evian és Jean Paul Gaultier. A jelenlegi az Evian második kísérlete (tavaly Christian Lacroix divattervezővel lépett együttműködésre), melynek keretében két palack lett a Hermés kreatív igazgatója által megálmodva.

olvass tovább

Bugatti Faubourg óra a Parmigiani-tól

  • 2008. október 14.

A Parmigiani Bugatti 377 modellje a 2006-os év jegyzett órája volt, elsősorban azért, mert egyedülálló tervezése lehetővé tette azt, hogy az óra viselője vezetés közben megnézheti az időt, anélkül, hogy a kezét elmozdítaná a kormánykerékről.

olvass tovább

Hermès Szivarvágó

  • 2008. március 17.

Hermès készített egy kézreálló kis szivarvágót azoknak a férfiaknak, akik szeretnek utazni. Jár hozzá bőr tok is, amelyben tárolható.

olvass tovább