Kulcsszó keresés /


3+1 tipp: Így hozd ki ősszel is a legtöbbet a teraszodból

  • 2021. október 14.

A nyárias szeptember után ténylegesen beköszöntött az ősz, a legszebb évszakunk. Bár a fűtést már bekapcsoltuk, nem véletlenül szeretünk ebben az időszakban sok időt tölteni a szabadban: a természet ilyenkor százféle színbe öltözik, a kellemes napsütés és a hűvös szellő pedig igazi kikapcsolódást ígér. Kár lenne ebben az időszakban lemondanunk a teraszunk, kertünk kínálta nyugalomról. Néhány trükkel ősszel is igazi paradicsommá változtathatjuk akár a legkisebb teraszt is.

olvass tovább

Hódítanak a lakberendezési dekorációs festmények

  • 2009. október 28.

Vajon mi hiányzik még a lakásomból? - kérdezik gyakorta az újdonsült lakástulajdonosok, mert a bútorok és háztartási gépek megvásárlása után is valahogy idegennek, hidegnek érzik a környezetüket. Egy képek, festmények nélküli otthon valóban olyan egy kicsit, mintha egy laboratóriumban járnánk, amelyhez nem köt bennünket valójában semmi, hisz éppen csak egy valami hiányzik belőle, az élet.

olvass tovább

Armani római lakásokat tervez

  • 2009. augusztus 10.

Giorgio Armani divattervező nemrég Párizsban mutatta be legújabb, Armani Prive nevű kollekcióját, de az olasz tervező szokás szerint egyszerre több vasat tart a tűzben. Az általa működtetett Armani/Casa leányvállalat a Cavour220 terv keretében római luxuslakások belső tereit fogja megtervezni.

olvass tovább

Caleido: több mint radiátor

  • 2009. július 02.

Az olaszok igazán tudják, hogy mi a formatervezés! Ezt tapasztaljuk, amikor az általuk tervezett ruhákban, vagy autókban gyönyörködünk. Az olasz fürdőszobai termékekkel ugyanez a helyzet. De hogyan lehet egy radiátor igazán különleges?

olvass tovább

A szerelem matraca

  • 2008. október 20.

Kicsit úgy vagyunk vele, mint a jól ismert csokimárkával. Randa, de finom. Ez a matrac sem a stílusosságával fog hódítani, hanem bizony a funkcionalitásával. Hiszen ki ne ismerné az elzsibbadt kéz érzését, miután a párunk alá dugjuk kezünket...

olvass tovább