Kulcsszó keresés /


Új versenyzőkkel, új autóval indul 2019-ben a Gender Racing!

  • 2019. március 27.

Ezeknek az újdonságoknak a jegyében zajlott a hazai gyorsasági autósport legsikeresebb formula autós csapata a Gender Racing Team évadnyitója az AMTS-2019 rendezvényen a Hungexpon. Itt mutatták be a legújabb Forma3-as versenyautójukat egy Dallara F317 TOYOTA F3-ast, mely a hazai formula autós mezőny jelenleg legújabb versenytechnikája.

olvass tovább

Egy kiállítás gépei

  • 2018. október 24.

A Gender Racing Team az elmúlt napokban részt vett a Hungexpon megrendezett Automotive Hungary – Autotechnika 2018 járműipari szakkiállításon. A budapesti vásárváros A pavilonjában a csapat három versenyautója és a szállítókamion került kiállításra és természetesen a csapat versenyzői is megjelentek.

olvass tovább

World of Coffee: a világ legfinomabb kávéi Budapesten!

  • 2017. június 15.

Hatalmas érdeklődés mellett nyitotta meg kapuit Európa legnagyobb kávés rendezvénye, a World of Coffee, amelynek idén a budapesti Hungexpo ad otthont. Június 13-15. között a világ 100 országából érkeznek résztvevők, a program-kínálatban versenyek, inspiráló szimpóziumok, szemináriumok, oktatóműhelyek és természetesen kapcsolatépítési lehetőségek. Az idei kiemelt vendég: Mexikó, a világ egyik legnagyobb kávégyártója, az országban közel félmillió kistermelőnek és családjának a kávé jelenti az egyetlen megélhetési lehetőséget.

olvass tovább

Télen is lehet fesztivál

  • 2013. október 21.

A régió legnagyobb havas rendezvényét mutatja be a Sziget Szervezőiroda fuzionálva a Hungexpo Zrt.-vel a Budapesti Vásárközpontban. A Fridge idén a korábbinál is látványosabb, itthon még nem látott sportbemutatókkal és neves világsztárokkal tarkított zenei programokkal, a Hó-Show pedig téli sportfelszerelésekkel és utazási ajánlatokkal várja a nagyérdeműt november 21-24 között.

olvass tovább

A Schott N.Y.C. a Budapest Motor Fesztiválon

  • 2011. március 23.

A Motor Fesztivál 2011 március 11-én nyitotta meg kapuit a Hungexpo területén, hogy aztán három napig minden motorrajongó számára a Mekkát jelentse. A G pavilonban egy önálló standon mutatkozott be a Schott, elhozva majdnem százféle termékét - kabátokat, dzsekiket, pulóvereket, pólókat, nadrágokat - melyek a kiállítás ideje alatt bárki megvehette őket, méghozzá kedvezményesen.

olvass tovább

Utazás 2011 kiállítás

  • 2011. február 15.

Az év legnagyobb turisztikai vására a 2011. március 3-6. között megrende­zésre kerülő Utazás kiállítás a Hungexpo Vásárközpontban. A kiállításon a nyaralást idéző hangulat és fan­tasztikus utazási kedvezmények várják a látogatókat.

olvass tovább

Budapest Boat Show

  • 2010. március 03.

A Budapest Boat Show idei főtémája a vitorlázás lesz. Ennek megfelelően a fővendég, illetve kiemelt szakmai partnere a rendezvénynek a Magyar Vitorlás Szövetség. A rendezvény március 5-től nyilvános, várnak minden érdeklődőt szeretettel a Hungexpo területén.

olvass tovább