Kulcsszó keresés /


A világ 25 legnépszerűbb turistalátványossága

  • 2016. június 04.

Mint minden évben, a TripAdvisor idén is összegyűjtötte, majd rangsorolta a világ legnépszerűbb turistalátványosságokat a felhasználók véleménye és szavazatai alapján. Az idei lista meglehetősen érdekes és kalandos látnivalókkal, helyszínekkel kecsegtet, így aki idén különleges nyaralást tervez, annak mindenképpen érdemes a következő listából szemezgetnie!

olvass tovább

A világ 25 legjobb múzeuma

  • 2015. szeptember 25.

A TripAdvisor nemrég jelentette meg a listát, amely a világ 25 legjobb, legérdekesebb múzeumát tartalmazza. A felsorolást a turisták, az utazók véleménye alapján formálták a szerkesztők, a végeredmény szerint pedig az Amerikai Egyesült Államokba, Olaszországba és Spanyolországba mindenképpen érdemes ellátogatni azoknak, akiket érdekel az ilyenfajta kultúra. De nézzük csak meg egy picit részletesebben azt a listát!

olvass tovább

Az iPad új ruhája

  • 2014. április 02.

Jó hírek az Apple-termékek kedvelőinek: Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz, kiváló minőségű védőtokokat, töltőket és állványokat fejlesztett ki az iPhone és iPad készülékek számára. Az új termékcsalád neve Leitz Complete, és tagjai sokoldalú funkciókat és tetszetős kialakítást kínálnak.

olvass tovább

24-karátos iPad Mini

  • 2012. december 12.

Ha már unod az Apple „sima” iPad Minijét, akkor az aranybevonatú termékeket kínáló Gold & Co. London megoldására van szükséged.

olvass tovább

Virtuális billentyűzet iPad-ra és iPhone-ra

  • 2011. augusztus 31.

A Cube Laser Virtual Keyboard egy aprócska, ámbár igen hasznos eszköz. A jövőt (és a sci-fit) idéző masina az asztallapra vetíti ki a billentyűzet virtuális képét, mellyel egyszerűen és hatékonyan dolgozhatunk, de mégis kényelmesen, és nem egy pici képernyőn körözve az ujjunkkal.

olvass tovább