Kulcsszó keresés /


Feledhetetlen élmények, új ízek és exkluzív italok a White Raven Skybarban

  • 2025. július 08.

A nyári szezonra ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest tetején található White Raven. A városra nyíló lenyűgöző panoráma mellett idén is számos újdonság várja a vendégeket: új signature koktélok, prémium alapanyagokra épülő, megújult étlap, exkluzív pezsgőbemutatók és még hangsúlyosabb zenei élmény teszi teljessé az esték hangulatát. A skybar egészen ősz közepéig várja mindazokat, akik a nyári estéket elegánsan, felejthetetlen környezetben szeretnék eltölteni.

olvass tovább

Egymásra talált Mahó Andrea és Kovács Gábor operaénekes

  • 2025. július 07.

Örömmel jelentjük be, hogy 2025. július 24-én, a budapesti Orfeum különleges esttel várja vendégeit: két kivételes művész, Mahó Andrea és Kovács Gábor operaénekes egy feledhetetlen, romantikával és szenvedéllyel átszőtt forró zenei utazásra hívja közönségét a Musical & More című est keretében.

olvass tovább

Egyedülálló parfümkészítő workshop a Botanicaban

  • 2025. július 07.

A nyár legillatosabb élménye vár a Dánszentmiklóson található varázslatos Botanica butikhotelben július 19-én szombaton, ahol egy különleges parfümkészítő workshopon vehetnek részt az érdeklődők a Tihanyi Levendula Manufaktúra parfümőrének vezetésével.

olvass tovább

Akik még nem állnak készen egy kapcsolatra

  • 2025. július 07.

Elméletileg nincs másra szükséged, mint találni valakit, aki osztja a nézeteidet és szeret téged olyannak, amilyen vagy. De a valóságban az, hogy megtaláljuk ezt a különleges embert, az egyik legkeményebb kihívás. Sok potenciális szerelemmel találkozhatsz, akik papíron ígéretesek, de túl éretlenek ahhoz, hogy komoly kapcsolatba lépjenek.

olvass tovább

Michael Jackson relikvia érkezett a Madame Tussauds Budapestbe

  • 2025. június 27.

Különleges relikviával lepi meg a Madame Tussauds Budapest Michael Jackson rajongótáborát. Magyarországra érkezett a popzene királyának eredeti kézlenyomata, amelyet 1989-ben készítettek Los Angelesben, amikor a viaszfigurájához felmérték Jacko fizikai paramétereit. A fővárosi produkció a sztár halálának évfordulóján állítja ki a tárgyat.

olvass tovább

Fent a csúcson – Bentley Continental GT avagy a dicső múlt és a jövő

Sok mindent kifejez a cím, és azt hiszem, legalább annyira személyes vonatkozású, mint amennyire a főszerepben lévő két, tökéletes paripa adta helyzet. Azt érzem, hogy az elmúlt nagyjából 5,5 éves autós szakmai pályafutásom csúcsára kerültem ezzel a felkéréssel, hogy összehasonlíthatom a kifutó Continental GT-t az újjal. A hibátlant a tökéletessel. A csodálatost a gyönyörűvel. Mindent lehet, főleg, ha nem is az a cél, hogy győztest hirdessünk, hanem a jogos örököst mutassuk be egy különleges korszak után.

olvass tovább

Grillezett barack saláta kecskesajttal és karamellizált dióval

  • 2025. június 07.

Friss, illatos, enyhén édes-sós saláta, ami pillanatok alatt feldob egy nyári ebédet vagy vacsorát , akár önmagában, akár köretként. Van az a nyári este, amikor nem kívánsz mást, csak valami könnyűt, frisset, mégis különlegeset.
Ez a saláta pontosan ilyen: a grillezett barack édessége, a kecskesajt krémessége és a karamellizált dió roppanása tökéletes egyensúlyt alkot, mindezt egy tányéron, 15 perc alatt.

olvass tovább

Tavaszi spárgakrémleves citrommal és mentával

  • 2025. május 28.

A május a spárga szezonja – és talán nincs is ennél stílusosabb zöldség. Tökéletes alap egy selymes krémleveshez. Ez a recept letisztult, frissítő, mégis meglepően különleges: a citrom és a friss menta adja azt a csavart, amitől nem csak egy gyors ebéd lesz belőle, hanem egy pillanatnyi tavaszi megérkezés.

olvass tovább

Karfiolkrémleves pirított mandulával – tökéletes hétindító könnyedség

  • 2025. május 25.

Van valami megnyugtató abban, ha a hét egy egyszerű, mégis különleges ízzel indul. Ez a karfiolkrémleves nemcsak egészséges és selymesen krémes, de könnyű is – pont olyan, amilyenre egy hétfői napon vágyunk. A pirított mandula roppanóssága kontrasztot ad a lágy textúrához, a szerecsendió és a fokhagyma pedig mélységet visz az ízbe. Egyszerű, gyors, mégis nagyon finom.

olvass tovább