Kulcsszó keresés /


Szépségápolási tippek télre

Minden évszaknak megvannak a maga bőrápolási szabályai. Berepedezett ajkak, kipirosodott, száraz, húzódó bőr, ugye ismerősek? A téli időszakban még inkább óvnunk kell bőrünket, a száraz, hűvös időjárás, a központi fűtés mind felerősíthetik a panaszokat.

olvass tovább

A természet patikája

  • 2018. január 12.

Tudtátok, hogy a mai modern gyógyszeripar alapját is a gyógynövények képezik? A kozmetikai- és szépségiparról nem is beszélve. Melyek is ezek a gyógynövények? Tulajdonképpen minden olyan növény, aminek a népi hit vagy az orvostudomány gyógyító hatást tulajdonít. A gyógyerő általában a növények gyökerében, szárában, levelében vagy virágában rejtőzik, amit különböző módon tudunk kivonni.

olvass tovább

Natúrkozmetikumokkal óvd a babát!

  • 2016. szeptember 27.

Az ősz nem csak az iskolakezdés , a betakarítás ideje, de bizony ilyenkor születik a legtöbb csecsemő is. A gyermeket vállaló nők nemcsak teljesen új élethelyzettel szembesülnek a kis jövevény megérkezésével, mindemellett átalakul a testük, új kozmetikai igények merülnek fel. A Cikkünkben utánajártunk azoknak a natúr praktikáknak, amiket érdemes megfogadni már akár a várandósság ideje alatt, de a szülést követően is.

olvass tovább

Ezt vedd a barátnődnek karácsonyra

  • 2014. december 08.

Nyakadon a karácsony, de még mindig nem tudod mit vegyél Neki? Lepd meg most egy igazán különleges ajándékkal. A Braun Face a világ első számú 2 az 1-ben arctisztító készüléke, ami a cserélhető fejnek köszönhetően egyetlen könnyű mozdulattal alakítható arctisztítóból mini arcepilátorrá és vissza, így nyújtva teljes körű, gyors megújulást barátnőd bőrének. A Braun új terméke egy könnyen kezelhető, letisztult, elegáns formatervezésű készülékbe és pár percnyi használatba sűríti mindazt, amire kedvesednek két hosszú és költséges kozmetikai matiné között szüksége van.

olvass tovább

Nyáron ilyen sminkkel csábíts!

  • 2011. július 14.

Rengeteg nő gondolja úgy, hogy a kánikulában sem szabad smink nélkül kimenniük a szabadba: azt viszont érdemes szem előtt tartaniuk, hogy a hőségben a nem megfelelő kozmetikai szerek miatt az arcon szétfolyik a festék, s akkor nevetségessé válhatnak.

olvass tovább

L.A. Makeup nagykövet választás

  • 2011. március 30.

Több mint 200 jelentkező közül választott nagykövetet az L.A. Makeup. Az öt szerencsés lány feladata a márka képviselése. Fél éven keresztül tesztelik a termékeket és tapasztalataikról hírt adnak blog oldalukon.

olvass tovább