Kulcsszó keresés /


Friss ízek, egészség és szabadság: Hogyan segített a PetChef kutyaeledel allergiás kutyusunknak?

  • 2023. december 26.

Az ember legjobb barátjának, a kutyáknak a megfelelő táplálás elengedhetetlen az egészségük és boldogságuk érdekében. Amikor allergiás reakciók vagy ételintoleranciák merülnek fel, a gazdiknak még nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a táplálásra. A PetChef egy olyan cég, amelynek kutyaeledelei frissek, minőségi alapanyagokból készülnek és kifejezetten a kutyák egészségére és ételérzékenységeire fókuszálnak.

olvass tovább

Így segíthetsz a rászoruló kisállatokon

  • 2016. február 02.

Mindig is szerettél volna segíteni a rászoruló kutyusokon vagy cicusokon, de eddig nem tudtad, hogyan csináld? Esetleg ez, az egyik újévi fogadalmad? Segítünk Neked, hiszen összegyűjtöttük a legjobb módszereket, amelyekkel könnyedén támogathatod a négylábú kedvenceidet!

olvass tovább

Képek, amelyek bizonyítják, hogy minden gyereknek szüksége van egy háziállatra

  • 2016. január 18.

Nincs is annál szuperebb ajándék, amikor a fa alatt egy igazi kis barát vár Rád, akivel együtt játszhatsz, és együtt nőhetsz fel! Mindig meghatódva néztem azokat a videókat, amikor az ajándékos doboz egyszer csak megmozdul, és kibújik belőle egy kiskutyus, de a gyerekek valószínűleg az év bármely szakaszában örülnének egy kisállatnak, nem csak karácsonykor! Ezért kedves szülők, ha az ünnepek alatt elszalasztottátok a lehetőséget, mert nem voltatok benne biztosak, hogy jót tenne-e a gyerkőcnek egy új kedvenc, akkor itt a bizonyíték, hogy minden kicsinek szüksége van egy négylábú tesóra!

olvass tovább

Ezért jó barátja az embernek a kutya

  • 2015. szeptember 14.

Egy Hamburgban élő német fotós, Ines Opifanti egyenesen rajong a kutyákért. Mivel Ines rengeteg képet készített már az ember legjobb barátjának tartott kis kedvencekről, hamar észrevette, hogy a kutyusok hihetetlen módon képesek utánozni gazdájuk arckifejezéseit. A fotós ezúttal megfordította a játékot, és először az ebeket kattintotta le, majd megkérte azok gazdáit, hogy utánozzák le háziállataik mimikáit.

olvass tovább