Kulcsszó keresés /


Top10: Martin Scorsese legjobb filmjei

Scorsese gyermekkori betegsége miatt rengeteg időt töltött moziban, így már kiskorában beleszeretett a filmes világba. Bár eredetileg papnak készült, végül mégis Hollywoodba költözött, ahol kezdetben vágóként dolgozott, majd egyre több tapasztalatot szerezve rendezni kezdett. Leonardo DiCaprio legjobb filmjeit is neki köszönhetjük, tehát következzen a lista Martin Scorsese kihagyhatatlan filmjeiről!

olvass tovább

Legendás sztárpárok, akiket sosem felejtünk el

  • 2017. március 24.

Valamikor elképzelhetetlen volt, hogy Bruce Willis és Demi Moore ne együtt nevelje közös gyermekeiket, vagy Brad Pitt meghallgassa a közvéleményt, és elálljon attól, hogy feleségül vegye Gwyneth Platrowt. És amikor láttuk Angelina Joliet, ahogy éppen felfalja Billy Bob Thorntont, eszünkbe se jutott, hogy a színésznő jó tíz évvel később irgalmas szamaritánus lesz, és nagycsaládos anyuka.

olvass tovább

Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

Véres sebek és rengeteg szőr - itt A visszatérő!

  • 2016. január 14.

Ma végre a hazai mozik is bemutatják a sokak által várt - minket is nyugodtan bele lehet számolni - filmet, A visszatérőt. A híre már jóval megelőzte a filmet, sokat hallottunk az elképesztő körülmények között zajló forgatásról, és a kifejezetten zord időjárási körülményekről, amelynek a rendező Alejandro González Iñárritu tette ki csapatát. Reméljük Leonardo DiCaprio erőfeszítéseit végre Oscarral jutalmazzák!

olvass tovább

Eredet

  • 2010. augusztus 16.

Mi a legértékesebb tulajdona az embernek? A pénze? Barátai? Szerelme? Gyermekei? Mind-mind felbecsülhetetlen értékűek, de mind közül a legfontosabb: a titkai és az álmai. A Földön pedig van egy ember, aki képes rá, hogy ellopja őket. A gond akkor kezdődik, amikor vissza kell raknia őket...

olvass tovább

Leonardo DiCaprio, út a kisfiútól férfiig

  • 2010. július 20.

Egykoron egy minden férfi szív számára idegesítő, kócos hajú tinibálvány volt, 2010-re azonban a világ egyik legjobb és legsokoldalúbb színésze. Hihetetlen sikere van, jól választ magának filmet, a legnagyobb rendezőkkel dolgozik együtt. Leonardo DiCaprio következik.

olvass tovább