Kulcsszó keresés /


A Levi’s® Tailor Shop látogatása – Tailor Bike Budapesten

  • 2017. augusztus 04.

Idén nyáron a Levi’s® egy különleges, világkörüli útra indította a híres Tailor Shop szolgáltatását, mely során augusztusban Budapestre is ellátogat a Levi’s Tailor Bike-ja, hogy mindenki kiélhesse a fantáziáját a kedvenc Levi’s darabjain. A Tailor Bike-kal, egy különleges, erre a célra készített biciklivel várunk a belvárosi Erzsébet téren, ahol szabóink minden képzeletet felülmúlva varázsolják el Levi’s® ruháidat.

olvass tovább

A televíziózás világnapja

  • 2015. november 21.

A televíziózás világnapját (World Television Day) 1996 óta szokás tartani, november 21-én. Alapvető célja, hogy a tévétársaságok olyan témákat állítsanak középpontba, mint a béke, az együttműködés, és a fejlődés.

olvass tovább

Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább

Irány Berlin a Levi's-sel

  • 2011. július 14.

A Levi's globális „Go Forth” (Indulj hát!) kampányának részeként Berlinben, a város sok színűségéből kiindulva kreatív művészek segítségével megtestesítette a „Go Forth” kampány szellemét. Ezen erőfeszítésből számos olyan megvalósítás született, ami miatt a Levi’s mindenkinek ajánlja Berlin városát lehetséges nyári úti célként.

olvass tovább

A Levi’s® bemutatja az 519-es férfi farmert

  • 2010. november 11.

Ebben a szezonban a Levi’s®, az ikonikus amerikai farmer márka visszafogott, letisztult és egyszerű férfi kollekcióval jelentkezik. A klasszikus Levi’s® 501® farmertól a denim és western ingekig ez az évad a várva várt Levi’s® megjelenéshez való visszatérés jegyében zajlik, ahol a kevesebb több, és a minőség az uralkodó.

olvass tovább