Kulcsszó keresés /


A tévé, ami még kikapcsolt állapotban is hozzátesz az enteriőrhöz

  • 2022. június 09.

Bár a televízió a nappali egyik fókuszpontja, használaton kívüli állapotban a legtöbb készülék mégsem tölt be hasznos szerepet a szoba hangulatának kialakításában. Erre a problémára ad választ a különleges dizájnmegoldások kedvelőinek az LG OLED Gallery Design sorozata, melynek legújabb generációja (LG OLED G2) már hazánkban is elérhető. Az elegáns kialakítású készülékek különlegessége, hogy kikapcsolt állapotban is hasznos és stílusos kiegészítői lehetnek otthonunknak.

olvass tovább

A Mobiltelefon 40 éve

  • 2013. április 08.

Idén négy évtizede, hogy használatba került az első mobiltelefon, Martin Coopernek köszönhetően. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy napjainkban már elképzelhetetlen a hétköznapi élet az egyre okosabb telefonok nélkül.

olvass tovább

A nálad is okosabb telefon

  • 2012. november 09.

A Google Now emlékeztetőt küld a Nexusodra a repülőd indulási időpontjáról, az asztalfoglalásodról és a fotózásra érdemes közeli érdekességekről!

olvass tovább

Az egyedülálló képminőségű LG LH9000

  • 2009. szeptember 23.

Az LG Electronics bemutatta a Full LED háttérvilágítással ellátott Full HD felbontású LH9000 LCD TV-jét. A készülék kontrasztban gazdag képet nyújt alacsony energiafogyasztás mellett. Az LG a TV-t a 2009-es berlini Nemzetközi Elektronikai Kiállításon (IFA) mutatta be.

olvass tovább

Szövetkezik a Prada és az LG

  • 2008. december 15.

Az óráknak történelme van, az elkészítésüknek és szépségüknek pedig tradíciója. A mobiltelefonoknak viszont két évük van, és máris rengeteget veszítenek az értékükből.

olvass tovább

LG Prada II.

  • 2008. október 27.

Az LG és a Prada együttműködése olyan jól sikerült, hogy gyümölcsöző kooperációjuknak most itt van a második példánya. A rendkívül fantáziadús nevű Prada II.  

olvass tovább