Kulcsszó keresés /


Egyetlen balatoni burgerezőként lett Gault&Millau díjazott a Bitang Burger

  • 2025. november 11.

Libamájjal és fekete fokhagymával startol az ősz a Balaton díjnyertes burgeresénél Bekerült a tíz év után visszatérő Gault&Millau nemzetközi étteremkalauzba, valamint elnyerte a Szakmai Elit „Év hamburgerezője 2025” díját az alsóörsi Bitang Burger. A 2021-ben nyílt vendéglátóhelyet a Gault&Millau "Pop" (Popular Establishments) kategóriájába sorolták, ezzel a magyarországi vendéglátóhelyek felső egy százalékába emelve azt.

olvass tovább

Ó, a nagyi libamáj-ételei!

  • 2013. augusztus 28.

Bizonyára mindannyian emlékszünk azokra a hétvégi délelőttökre, amikor a nagyi a konyhában sürgött-forgott, és közben kedvenc ételeinket készítette el nekünk. Ha becsukjuk a szemünket, a mai napig fel tudjuk idézni a libamájból készült, ízletes ételek illatát. Itt az idő, hogy újra megkóstoljuk ezeket, például szeptember 6-8. között, a budapesti Erzsébet téren.

olvass tovább