Kulcsszó keresés /


Másfélmilliós makett: Bugatti Veyron

  • 2011. július 04.

Nem csak luxussportkocsik gyártásában, hanem makettek készítésében is jeleskedik a Bugatti, a márkánál minden megrendelő megkapja saját autójának kicsinyített mását. A GT Spirit internetes szakportál a világcsúcsot felállító Veyron Super Sport makettjéről készített rövid összeállítást: a lap szerint a makett tökéletesen pontos mása az eredetinek, a készítő Amalgam szénszálas anyagokat is felhasznált.

olvass tovább

A Chaumet-ház története

  • 2011. május 01.

A Chaumet-ház története, bármely, az iparosság és a művészet keresztezéséből keletkezett ékszerészet világában járatlan személyt magával ragad.

olvass tovább

Álom és valóság

  • 2010. november 04.

Vajon milyen lehet nyitott szemmel álmodni? Talán sokakat foglalkoztatott ez a kérdés gyermekkorukban, különösen azokban a pillanatokban, amikor az álom és az ébrenlét közötti sáv finoman kezdett elmosódni. FREY WILLE ékszerbemutató Klimt tiszteletére.

olvass tovább

A Maybach új napszemüveg kollekciót mutat be

  • 2010. szeptember 27.

Nem akarjuk kimondani, de muszáj: A Maybach lifestyle kiegészítői talán még jobbak, mint az autóik. Vitathatatlanul vonzó designer termékeikre rápillantva egyből érthetővé válik, hogy miért mondjuk ezt. A termékcsalád most tíz szemüvegkerettel és nyolc különböző napszemüveggel bővül, melyek a német optikus cég, az IVKO licence alapján készülnek.

olvass tovább

Roberto Coin aranyasztal

  • 2009. május 20.

Az olasz ékszerész, Roberto Coin új dologba, a bútortervezésbe fogott. A nem túl kreatív termék egy aranyasztal, mely rozsdamentes acélból készült, és huszonnégy karátos aranyréteggel vontak be.

olvass tovább

2009 Omega Constellation női órák

  • 2009. május 18.

Előre megmondom, hogy a 2009-es Omega Constellation óra szemrevaló női változata nagy siker lesz. Az új Omega Constellation férfiórához hasonlóan a női változatot is korszerűsítették, és gyönyörűen díszítették.

olvass tovább

Limitált darabszám: Gresso Skeleton Gold

  • 2009. március 23.

A Gresso Skeleton Gold nevű okostelefonjának billentyűzete 23 darab, 18-karátos aranygombból áll, kijelzőjét pedig 42 karátnyi polírozott zafírüveg védi. A hátlapon a kijelzővel azonos méretű, Gresso stílusú zafír üvegablak található.

olvass tovább