Kulcsszó keresés /


A sztárok legjobb hotelei

  • 2015. június 02.

Néha a sztároknak sem árt, ha több lábon állnak. Így nem ritka, hogy híres zenészek, színészek szívesen fektetnek a szállodaiparba is. Ezek többnyire különleges luxushotelek, ahová más celebek is szívesen mennek pihenni. Most megmutatjuk, mely sztároknak vannak a legmenőbb szállodáik!

olvass tovább

Le Meridien Tahiti: ahol a luxus és a romantika vár rád

  • 2014. november 05.

Tahiti a Francia Polinézia legismertebb szigete, amely nem csupán a vendégszerető polinéz lakosok miatt kedvelt úti cél, hanem a meleg, párás levegő, a pompázó tropikus virágok és növények sokasága, valamint az egyedülállóan csodálatos naplementék miatt is. Ebben a fenséges környezetben található a Le Meridien Tahiti szálloda.

olvass tovább

Kappadókia legkülönlegesebb szállodája: Yunak Evleri barlanghotel

  • 2012. február 12.

Törökország eleve igazán kellemes ország, de Isztambulon kívül is kínál olyan élményeket, melyeket soha nem felejtünk el. Például Kappadókia vidékén találhatók azok a híres föld alatti városok, amelyek az első keresztények búvóhelyei voltak. Aki viszont az izgalmas helyszínek után, még izgalmasabb szállodában akarja álomra hajtani a fejét, annak érdemes az Urgup nevű kis faluban található Yunak Evleri hotelben szállást foglalnia, amely ugyan egy sziklában lett kifaragva, de ennek ellenére minden luxust kielégít.

olvass tovább

Hotel Unique: télből a nyárba, azaz irány Brazília!

  • 2011. december 02.

Sao Paulo Brazília legnépesebb, közel 20 millió lakosú városa, ahol a januári középhőmérséklet 23,6 °C., épp ezért a tél beköszöntével érdemes odalátogatni. Legfőképpen egy óceánjáróra emlékeztet az a luxushotel, amely Sao Paolo apró, ám igen előkelő lakónegyedében található.

olvass tovább

Almond Beach Village: ahol Barbados igazi arca vár rád!

  • 2011. november 22.

Minden nap érezzük, hogy egyre inkább közelít a tél, s ezért melegebb éghajlatra vágyunk. A karibi szigetvilág egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Barbados nyugati partján, közvetlenül tengerparton található egy igazán impozáns szálloda, ahol mesébe illő álomban lehet részünk.

olvass tovább

Sentidos en Rio Real Hotel: ahol számos híresség felbukkanhat

  • 2011. november 11.

Marbellán királyi családok, rangos politikusok, színészek előszeretettel töltik idejüket, épp ezért ne csodálkozzunk, ha szembejön velünk egy-egy híresség. A Sentidos en Rio Real luxushotelt például pár évvel ezelőtt újították fel, így itt a gazdagok és híresek nyugodt szívvel tudnak elbújni a világ szeme elől.

olvass tovább

Hotel du Palais: ahol úgy élhetünk, mint egy császár

  • 2011. október 09.

A francia Biarritz volt a világ egyik első luxus üdülőhelye. A régi idők romantikáját és luxusát őrzi ma is a Hotel du Palais, amelynek berendezése drága és különleges. A burmai teakfától az extravagáns márvány berakásokig és az olasz kerámiákig szinte mindent megtalálni a szobákban, amelyeket nem engednek "túlmodernizálni."

olvass tovább