Kulcsszó keresés /


Divatba hozzuk a vidéket

  • 2022. november 19.

Ez volt a címe annak a múlt héten Esztergomban zajlott, reméljük hagyományteremtő rendezvénynek, amelynek a közelmúltban első Michelin csillagát megszerző 42 Restaurant &Bar adott otthont.

olvass tovább

Exkluzív vacsorák a Gourmet-n

  • 2019. május 07.

Történetének legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei OTP Bank Gourmet fesztivál, ahol egy moszkvai csúcsétterem, egy két Michelin-csillagos bécsi és egy Michelin-csillagos szöuli étterem séfjei adnak exkluzív vacsorát. Részletek a gourmetfesztival.hu-n.

olvass tovább

Federer a világ egyik legjobb séfével főzött

  • 2014. május 28.

Két világelső – a teniszcsillag Roger Federer és Yannick Alléno, a három Michelin-csillaggal elismert francia séf stílusos konyhai bemutatót tartott Champagne szívében az Le & étterem megnyitóján. A champagne-ért rajongó sztár, mint a Moët & Chandon nagykövete örömmel segített be az est fogásainak elkészítésénél és világhírű stílusérzékét most a konyhában próbálta megcsillantani.

olvass tovább

Audi díjak a 2011-es Michelin Challenge Bibendum alkalmával

  • 2011. május 27.

„Clean, safe, connected“ – hangzottak a Berlinben május 18. és 22. között megrendezett 11. Michelin Challenge Bibendum jelszavai. Az Audi pontosan e szellemiségnek megfelelő technológiákkal és termékekkel képviseltette magát: az „Audi balanced mobility”, az „Audi connect” és az Audi vezetői segédrendszerei egyaránt a rendezvény izgalmas szereplőiként mutatkoztak be.

olvass tovább