Kulcsszó keresés /


Új Monaco karórákat mutat be a TAG Heuer

  • 2020. november 21.

A svájci luxus órakészítő TAG Heuer három új Monaco modellt mutat be, folytatva ezáltal a kollekció történelmének 2019-ben megnyitott új fejezetét, amikor a márka az ikonikus karóra 50. évfordulóját ünnepelte speciális kiadások piacra dobásával. Ezeket az új egyedi kialakítású 2020-as modelleket a saját gyártású Calibre Heuer 02 szerkezet működteti. Mindhárom karórát az 1970-es modellek ihlették, melyek közül kettő modern, újragondolt fémszíjjal rendelkezik. A letisztult stílusjegyek tovább gazdagítják a Monaco széria örökségét.

olvass tovább

Tag Heuer Monaco V4 Titanium Ruthenium & Ceramic

  • 2011. december 03.

A Tag Heuer legújabb karórája, a Monaco V4 Titanium Ruthenium & Ceramic titánium tokkal, ruténium bevonatú számlappal és kerámia betétekkel érkezik. Az órát szíjhatásos szerkezet működteti, fehér visszacsévélő szíjakkal kiegészítve, melyek speciális fehérpolimerből készültek. Az óraszíj krokodilbőrből készült, amit antracit kézvarrás és bőr bélés tesz teljessé. Az óra mindössze 200 példányban készül, és kizárólag a Tag Heuernél lesz kapható.

olvass tovább

Louis Vuitton - only watch 2011

  • 2011. szeptember 21.

A Louis Vuitton az egymást követő negyedik alkalommal vesz részt az Only Watch rendkívüli aukción, mellyel az Izomsorvadás Elleni Monacói Egyesületet (Monaco Association against Muscular Dystrophy - AMM) támogatják.

olvass tovább

Luxusra vágyva

  • 2011. július 06.

A francia Rivierát akarják megvalósítani Horvátországban. Szállodák sorát húznák fel Dubrovnik közelében. 5 év múlva már nem kellene Monacóig utazni, ha valaki luxust szeretne látni.

olvass tovább

MONEY CO.

  • 2011. június 26.

Attól kezdve, hogy Björn Borg és Mats Wilander, a két tenisz sztár a 70-es és 80-as években a svédek számára kötelező katonai szolgálat, ill. az „elenyészőnek” számító, mintegy 85%-ot meghaladó adókulcs, és az adatok nyilvánosságra hozatalát megkövetelő törvény elől menekülve tábort vert itt, Monaco egyre inkább sportmágnásokat összegyűjtő várossá vált.

olvass tovább

Monacói Nagydíj a hármas korona egyik ága

  • 2010. május 13.

A Monte Carlo-i versenypályát az Indianapolisi 500 mérföldes és a Le Mans-i 24 órás verseny mellett az autósport három ágú koronájának egyik ágának szokás nevezni. A pálya persze erőteljes túlzás, hiszen mint közismert, a város kacskaringós utcáit alakítják át versenypályává, megbolondítva ezzel a város egyébként sem túl nyugodt közlekedését.

olvass tovább

Tag Heuer Monaco LS Chronograph Calibre 12 karóra

  • 2009. augusztus 17.

A tervtől a megvalósításig – majdnem. Az utóbbi években mindig lázba hoztak a Baselworldben bemutatott Tag Heuer Monaco karórák tervei. Ám ahelyett, hogy azok közül akár egy is elkészült volna (néhány kivétellel), itt van a Monaco LS Chronograph Calibre 12 nevű modell, ami olyan, mint egy önmagában megvalósíthatatlan „megtervezett autó végleges formája”.

olvass tovább