Kulcsszó keresés /


A hiúság a legegészségesebb dolog a világon – idézetek Karl Lagerfeldtől

Karl Lagerfeld Németországban született, azonban húszas évei elején Párizsba költözött, ahol azóta is él és alkot.A 83 éves tervező leginkább dioptriás napszemüvegéről, és jellegzetes lófarokba kötött hajáról ismert. A Chanel vezető tervezője volt, álmodott meg kollekciót a Chloé-nak, dolgozott a Tommy Hilfiger, Balmain, Fendi, Valentino, illetve a H&M márkával is. A szigorú elveiről ismert férfi fedezte és futtatta fel többek között Claudia Schiffert. Nyilatkozatai mindig meglehetősen velősre és kritikusra sikerülnek, melyekből érezni lehet, hogy mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, amin nem igen hajlandó változtatni. Következzenek most a legjobb idézetek Karl Lagerfeldtől.

olvass tovább

Halott Pénz buli a Budapest Parkban

  • 2015. június 01.

Bár a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult, a srác mára élőzenekaros formációval járja az országot. A napszemüveg mögé bújtatott laza humor pedig nem kis rajongótáborral rendelkezik, hiszen a Valami van a levegőben című szerzeményük 5 hónap alatt 5 milliós nézettséget tudhat magáénak a Youtube-on.

olvass tovább

A Ray Ban történet

  • 2013. április 17.

Amerika védjegyeihez a Ray Ban napszemüvegek ugyanúgy hozzátartoznak, mint a közúti cirkálók, a western, vagy a külföldön lövöldöző tengerészgyalogosok. Ez utóbbihoz némileg köze van a Ray Ban-nek is, hiszen napszemüvegeit a légierő pilótái használják immár több mint 75 éve.

olvass tovább

A Maybach új napszemüveg kollekciót mutat be

  • 2010. szeptember 27.

Nem akarjuk kimondani, de muszáj: A Maybach lifestyle kiegészítői talán még jobbak, mint az autóik. Vitathatatlanul vonzó designer termékeikre rápillantva egyből érthetővé válik, hogy miért mondjuk ezt. A termékcsalád most tíz szemüvegkerettel és nyolc különböző napszemüveggel bővül, melyek a német optikus cég, az IVKO licence alapján készülnek.

olvass tovább

Alpha Industries pilótadzseki története

  • 2010. szeptember 09.

Valljuk be, melyikünk nem álmodozott az amerikai filmek csodálata közben azon, hogy ő bizony vadászpilóta lesz, magabiztos járással, Ray Ban napszemüveggel és azzal a bizonyos pilótakabáttal. Azzal a ruhadarabbal, mely túlzás nélkül állíthatjuk, ikonikus darabja a második világháború utáni férfidivatnak, mely csak olyan darabokkal említhető egy lapon, mint Humphrey Bogart ballonkabátja, vagy Sean Connery szmokingja. Az Alpha Industries története következik.

olvass tovább

Megnyílt a Roberto Cavalli legújabb, párizsi butikja

  • 2009. április 09.

A hét emeletes épület földszintjén a kiegészítők (cipők, táskák, napszemüvegek), az első emeleten a női nappali öltözetek kaptak helyet. A második emeleti, 18. században kialakított termet érintetlenül hagyták, ma ez szolgál a női VIP szobaként.

olvass tovább