Kulcsszó keresés /


Szénhidrát és zsír az edzés előtt?

  • 2015. április 16.

Nemrég a The New York Times hírül adta, hogy a jobb állóképesség érdekében mit is kellene fogyasztaniuk a keményen edző, sportoló nőknek. Szerintük ugyanis az edzések előtt elfogyasztott szénhidrát, valamint zsír segíthet nekik abban, hogy a legkeményebb edzést is végigcsinálják.

olvass tovább

Az eltitkolt Woody Allen film

  • 2014. február 03.

Immáron több mint 20 éve annak, amikor 1993-ban attól volt hangos a média, hogy Woody Allen szexuálisan zaklatta örökbe fogadott lányát, Dylan Farrowt. A botrány Mia Farrow-val való viharos szakításukat kísérte. A legendás filmrendezőt végül a legfelsőbb bíróság ártatlannak nyilvánította, de gyermekeivel csak szigorú felügyelet mellett találkozhatott. Allen mindvégig tagadta bűnösségét az ártatlanság védelmére hivatkozva.

olvass tovább

Budapest a New York Times-ban

  • 2011. augusztus 03.

36 óra Budapesten. A New York Times újságírója úgy látszik ennyi időt szánt/töltött/bírt ki hírneves fővárosunkban. A Budapesten dolgozó, ingázó, lakó számára persze minden egyes nap felér egy megélt katasztrófával, de nyilván ez nem lehetett szempont a szemfüles Evan Rail-nek, a Prágában élő szabadúszó újságírónak. Itt járt, és igazi békebeli hangulatként, mindennel meg volt elégedve.

olvass tovább