Kulcsszó keresés /


A szerelem 15 összetéveszthetetlen jele

  • 2018. május 15.

Valószínűleg mind ismerjük azt a jóleső, ám bizonyos szempontból bizarr érzést, amikor megismerkedünk valakivel, aki egy csapásra megváltoztat mindent, és akitől ismét a gimiben érezzük magunkat boldog tiniként, akinek pillangók repkednek a gyomrában. Ilyenkor képesek vagyunk magunkat akár nevetségessé is tenni, hiszen körülleng minket a mámorító rózsaszín köd, ami egyszerre fojtogat és aranyozza be a napjainkat. Gondolom már mindenki rájött, hogy most a szerelemről van szó, aminek legalább 15 összetéveszthetetlen jele van!

olvass tovább

A világ legszebb madarai

  • 2015. április 02.

Végre itt a tavasz, a kikelet, kinyílt a hóvirág és madárcsicsergés zengi be a mindennapokat. Ideális az idő hogy erdei kirándulásra induljunk, vagy piknikezzünk a családdal. Addig is, amíg erre nem kerül sor, gyönyörű természetfotókkal hangolódhatunk a tavaszi kiruccanásokra. Nézd meg az alábbi fotóalbumot, ahol összegyűjtöttük a világ legszebb, legszínesebb erdei madarait, de még flamingókkal és papagájokkal is találkozhatsz!

olvass tovább

Télen se mondj le a sportolás öröméről!

  • 2015. január 26.

Ha egész évben keményen sportoltál, hogy formába hozd magad, a hideg időjárás sem veheti el a kedved. A téli edzésnek csupán annyi a titka, hogy ha továbbra is a szabadban szeretnél futni, akkor alaposabb bemelegítésére van szükség, jobban fel kell öltözni, ha pedig inkább edzőterem párti vagy, akkor még könnyebb dolgod van, csupán meg kell őrizned motiváltságodat. Azonban mindkét esetben jól jön, ha valaki kirángat az ágyból, végigkíséri az edzésedet, és megpaskolja a hátadat, ha végeztetek. Ha közel s távol sincs senki, aki ezt megtenné, akkor a Samsung legújabb Gear S okosóráját neked találták ki. Az előre telepített Nike+ alkalmazás minden fontos információt rögzít az edzésedről, a beépített zenelejátszóval kedvenc dalaiddal motiválhatod magad, futás közben pedig egy „hangos edző” tájékoztat egyebek mellett a megtett távolságról, a tempódról és a futás idejéről is.

olvass tovább

Tervezőnek állt Cristiano Ronaldo

  • 2011. december 03.

A CR7 kollekció sportosan-elegáns darabjai a sztárfocista stílusát tükrözik vissza Cristiano Ronaldo stílusa nem csak a pályán ikonikus, hanem a mindennapi életben is. A sztárcsatár és a Nike együttműködéséből most egy sportosan-elegáns utcai kollekció született, amely egyszerre kínál kényelmes és stílusos ruhákat.

olvass tovább

A Nike vezér főhadiszállása

  • 2011. június 24.

Mark Parker, a Nike vezetőjének irodájáról első körben nem egy komoly üzletember juthat eszünkbe, hanem mondjuk annak fia, vagy épp az ecseri piac egy jobb napon. Parker úr láthatóan gyermekded lelkivilága úgy látszik egy már szinte kaotikus szatócsboltban érzi jól magát. Azért a tárgyalópartnerek arcát megnéznénk...

olvass tovább