Kulcsszó keresés /


VIP vendégeket keres a The Chainsmokers

  • 2018. május 18.

Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon. Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó. A jótékonysági nyereményjátékban résztvevők közül kisorsolt nyertes és partnere pedig a Dj duó VIP vendége lesz a Balaton-parti fesztiválon.

olvass tovább

Tíz napos utazás akár egy kézipoggyásszal - így csomagolj praktikusan

  • 2017. október 21.

Amikor egy utazásra készülődünk, végigpörgetjük lelki szemeink előtt, ahogy jobbnál jobb összeállításokban pózolunk különböző látnivalók közelében nagy mosollyal az arcunkon. Persze több fotón ugyanabban az outfitben szerepelni legalább akkora vétek lenne, mint két esküvőre ugyanazt a ruhát felvenni, ezért egyből el is kezdjük tervezni, hogy mi mindent kell majd belepréselni a bőröndünkbe. Majd elkezdünk bepakolni, és rájövünk, hogy ezen bizony a préselés sem segít...

olvass tovább

Sminkvarázs díjátadó

  • 2011. március 09.

Megtörtént a sminkvarazs.com a Stylemagazin által kiírt verseny díjátadója az L.A. Make Up üzletében a Mamut II-ben. A 10 legnépszerűbb fotó feltöltője elismerésül hamarosan egy átváltoztatáson és professzionális fotózáson vehet részt az MTAphoto Studio-ban. Fábián Éva mestersminkes sminkjeivel átalakított lányok fotói Március 16-tól tekinthető meg a Stylemagazin-n!

olvass tovább

Vegyél egy Alpha Industries dzsekit és nyerj

  • 2010. december 09.

Játssz és nyerj az Alpha Industries-el! Most nem kell mást tenned, csak 30.000 forint értékben vásárolnod 2010 szeptember 1. és 2010 december 24. között egy Alpha Industries dzsekit, vagy más Alpha terméket az Alpha honlapján található "Hol kapható" rovatban található üzletek valamelyikében. Ezzel megnyerheted a Forma-1-es műrepülést Nádas Tamással!

olvass tovább