Kulcsszó keresés /


Szexrobotok - Intimitásra szükségünk van

  • 2022. július 05.

Öröm, felszabadultság, játékosság, összekapcsolódás, melegség, puhaság, megtartás és megtartottság, megnyílás, egyesülés, nevetgélés, viháncolás, hempergőzés, kreativitás, inspiráció, életerő, kitárulkozás- csupa olyan dolog, amit ha megélünk, imádjuk, de amint elveszítjük, szürkeség, hiány lép az életünkbe. Ha pedig ezen érzések emléke is halovány már, akkor lehet, azt is nehéz megtalálni, mi veszett ki az életünkből pontosan.

olvass tovább

A legenda szemével

  • 2018. február 28.

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának legendája, Nyilasi Tibor optimistán nyilatkozott az előttünk álló tavaszról - VIDEÓ!

olvass tovább

Amiket egy össze nem illő párnak mondanál

  • 2015. március 27.

Mindannyiunknak van egy olyan barátnője, aki még egyetemen (ne adj’ Isten, gimiben) találkozott élete szerelmével, akivel azóta is elválaszthatatlanok, és a baráti kör többi tagja jólesően irigykedik, amiért a csodapáros képes fenntartani a hullámvölgyekkel együtt is tökéletes párkapcsolatot. Illetve olyan barátnőnk is van, aki rátalált a hozzá legkevésbé illő férfira, és egyik problémából fejest ugorva a másikba próbál levegőhöz jutni egy minden bizonnyal levegő nélküli szobában. Nincs ablak, se ajtó, se semmilyen nyílás - veszett ügy. Te, mint jó barát mellette állsz, tanácsokat adsz neki, azonban nem cselekedhetsz, vagy ami még fontosabb érezhetsz helyette, így maradtak a memóriádat ellepő ki nem mondott megjegyzések megszámlálhatatlan kupacai.

olvass tovább

A sportos BMW X6 M

  • 2010. március 25.

Az M jellegzetességnek számító erőteljes vonalak és a színtiszta dinamizmus félreérthetetlenül jelennek meg a BMW X6 M modellen. Az olyan autóversenyzésből ismerős részletek, mint a nagy méretű légbeömlő nyílások a lökhárítóban és a domborított kerékjárati ívek különösen sportos fellépésűvé teszik az autót.

olvass tovább