Kulcsszó keresés /


Lenyűgöző állatszemű női portrék!

  • 2016. január 22.

Egy magyar fotós, Borsi Flóra képei robbantották fel az internetet a napokban. Olyan selfie-ket készített, ahol egyik szeme helyén állatok szemeit láthatjuk. Egészen egyedi és kreatív sorozat jött létre!

olvass tovább

A legbizarrabb családi fotók

  • 2015. december 23.

Miután végignéztem ezeket a családi portrékat, komolyan elgondolkodtam, hogy az én kiskori képeim nem is annyira szörnyűek! Pedig mindenkinek vannak olyan fotói, amiket örökre szeretne a nyilvánosság elől elrejteni, de ezeket a jól elkapott pillanatokat nehéz lenne überelni!

olvass tovább

Tenyérportrék

  • 2015. július 17.

Kézben tartja a művészetet Russel Powell! A San Joséban élő tanár ugyanis a nyomtatásnak egy különleges formájával alkot egészen elképesztő arcképeket.

olvass tovább

Bezárták a a dunakeszi repteret

  • 2013. július 07.

Szabálytalan repülésekre hivatkozva hétfőn teljesen lezárták a dunakeszi repülőteret. Dióssi Csaba polgármester egy határozatot küldött a repülősöknek, amelyben határozatlan időre véget vet a sportrepüléseknek. A klub nehéz helyzetbe került, a gépeket átköltöztették Budaörsre.

olvass tovább

A víz nyugalma

  • 2011. június 15.

Istvánffy Zoltán sokoldalú fényképész. Otthonosan mozog a portréban, jól és könnyen talál érdekes fotótémát az élet számos területén, az gasztronómia vagy épp az épített örökség képei. Az ő igazi otthona azonban mintha inkább a víz lenne...

olvass tovább

Pixel portrék

  • 2011. január 04.

Egy belga tervező Kristof Saelen 2009-ben létrehozta Very Important Pixels nevű projektjét. Az eddig elkészült pixelhősöket most megmutatjuk nektek.

olvass tovább

Pierre Beteille művészete

  • 2011. január 04.

Pierre Beteille több mint 10 éve webdesigner, grafikus és művészeti vezető. Manapság szinte minden idejét a legnagyobb szenvedélyének a képeknek szenteli. Fotósként dolgozik ugyan, de az olyan nagy ügyfelek kérésére szerkeszti, módosítja is a képeket mint a neves Studio Harcourt.

olvass tovább