Kulcsszó keresés /


Fordulatosan - Ford Puma Vivid Ruby Edition

A Ford az elmúlt pár évben alaposan újra gondolta a modellpalettát. A klasszikus Puma nevet formai szempontból kicsit ugyan megcsúfolta azzal, hogy crossoverré alakította, de aki ezen túlteszi magát az egyáltalán nem fog csalódni. A magasított Puma ugyanis egy kiválóan vezethető, remek városi autó lett. 4-5 éves piaci jelenlét után, közvetlenül a modellfrissítés előtti utolsó, limitált szériás modellt próbáltuk ki.

olvass tovább

A Puma újra támad – Ford Puma ST-Line X 1.0l EcoBoost 155Le

Kicsit lehet elcsépelt a szó manapság, de az új Ford Puma egyszerűen MENŐ! Kell és fogok is írni a menetteljesítményről, motorról és pár technikai paraméterről. De most komolyan, nem ez az első szempont, amikor autót veszünk, hanem a forma és a megjelenés. Meg kell, hogy testesítse a vágyainkat hisz az autó nem utolsó sorban egy önkifejező eszköz.

olvass tovább

Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább

Puma Bluebird

  • 2011. augusztus 23.

Vannak korszakok és vannak cipők, amelyeket nem lehet és nem is szabad elfelejteni. És időnként muszáj újragondolni! 1982 ilyen időszak volt.

olvass tovább

Puma - a luxusmárka

  • 2011. június 29.

A Puma cipő üzemet hivatalosan 1948-ban jegyeztette Rudolf Dassler, így ma a cég 63 éves fennállását ünnepeli. A Puma krónikájának első fejezete 1924-ben kezdődött: két testvér, Rudolf és Adolf Dassler alapította meg a vállalkozást – Dassler Testvérek cipő üzemét. Az első stopliszerű alkalmatossággal ellátott sportcipőt, már a háború előtt piacra dobták.

olvass tovább

Egyedi Herczeg Zoli PUMA cipő

  • 2011. április 18.

Herczeg Zoli a PUMA Creative Factory és Fogt Linda stylist közreműködésével egy tűzpiros cipőt tervezett, amely egy korábbi, saját tervezésű csizmájának a reprodukciója. Igazi piros mániás divattervezőről van szó, aki ebben a színben a tüzet, a lendületet és az életenergiát látja. Saját bevallása szerint oroszlán az aszcendense, ami tűzjegy, innen eredhet a piros szín imádata.

olvass tovább

A Puma és Usain Bolt közös kollekciója

  • 2010. augusztus 03.

A marketing pofonegyszerű dolog. Csinálj egy minőségi terméket, vegyél egy ismert arcot, és jó alaposan futtasd végig az utcáktól a tévéig mindenhol. Így tesz most a Puma is, mely nem is akárkivel: a világ leggyorsabb emberével lépett munkakapcsolatba.

olvass tovább