Kulcsszó keresés /


Bemutatkozott a Magyar Olimpiai Csapat 2016. Rio Kollekciója

  • 2015. augusztus 06.

Napra pontosan egy év múlva kezdődik a Riói Olimpia, amelyre már a Magyar Olimpiai Csapat is lelkesen készül. Bár az időpont még távolinak tűnik, az előkészületek javában zajlanak minden téren, a hivatalos sportruházat fejlesztése pedig már be is fejeződött. A Magyar Olimpiai Csapat adidas kollekcióját a Várkert Bazárban mutatták be hazánk olimpikonjainak részvételével.

olvass tovább

Sergio Mendes Megasztárokkal találkozik Budapesten!

  • 2011. július 06.

A Megasztár hat énekese a közelmúltban közösen énekelte fel a Rio című 3D-s animációs vígjáték egyik fülbemászó dalát, amellyel a dal eredeti szerzője, Sergio Mendes is rendkívül elégedett volt. Ezt hamarosan személyesen is elmondja az énekeseknek, hiszen budapesti koncertjére meghívta a fiúkat és lányokat július 7-én, a RaM Colosseumba.

olvass tovább

A riói drogháború

  • 2010. december 03.

Horn Gyula óta tudjuk, hogy ami Budapesten van, az nem közbiztonság. S bár nem tudjuk mit mondana az egykori miniszterelnök a riói helyzetre, azt látjuk, hogyan próbálják helyreállítani a köz biztonságát. Rio de Janiero futlball-világbajnokságot, majd olimpiát akar rendezni. Ehhez viszont előbb vissza kéne szerezni a város egy része felett az irányítást.

olvass tovább