Kulcsszó keresés /


Értékellek, mint embert, de…

Vegyük most górcső alá a leggyakrabban előforduló szakítós sablonszövegeket, és elemezzük kicsit azokat. Én személy szerint majdnem mindet kívülről fújom már. Kezdjük, talán az "Értékellek mint embert, de..." kezdetű talán leghumánusabb verzióval.

olvass tovább

Szerelmem, az introvertált férfi

Különbözőek vagyunk, talán ezért vonzzuk egymást olyan veszettül erősen. Elvarázsol a csendje, a rejtélyes kifürkészhetetlensége, de ez nem valamiféle idegesítő, vibráló, akaratlagos kiszámíthatatlanság. Ez valami más. Nem akarom őt elemezni, skatulyába szorítani, és nem akarom ráhúzni az introverzió sablonját, mégis lenyűgöz a különlegessége, az éles, élénk, érdeklődő tekintete, a csendnél szebben szóló szűkszavúsága.

olvass tovább

Érzelmi prostik vagyunk?

A legtöbb ember már egészen korán elkezd úgy működni- nem tudatosan-, hogy kifele egy sablonos arcot és viselkedésmintát mutat, de valójában mindenki, szinte kivétel nélkül szeretetre, biztonságra és érzelmekre vágyik.

olvass tovább

Wahlberg vitte a kasszát

  • 2014. január 13.

Amerikában még mindig jól muzsikálnak a sablon filmek. Mark Wahlberg főszereplésével a moziba kerülő "Túlélő" című film bejött a kritikusoknak.

olvass tovább

A város arcai

  • 2011. június 08.

Egy városnak ezer arca van, mondhatjuk bátran, ám mielőtt agyonnyom minket az előbbi sablonos közhely súlya, gyorsan tegyük hozzá: szó szerint. Az urbanfaces.de, vagyis nevesítve Christian Gross gyűjteménye azon a leleményes ötleten alapul, hogy bizony a városban rengeteg arcot találhatunk, csak jól nyissuk ki a szemünket.

olvass tovább

2010-es férfi öltönytrend

  • 2010. június 21.

Sokan, sokszor elmondják, hogy a férfi öltönyruházatnál itt az idő kilépni a sablonos, sötét (fekete) és világos (fehér) kombinációból, itt az idő a modern, "bátor" öltözködéshez. Ezek a hangok elfelejtik, hogy az élet nem csak divatbemutató és egyáltalán nem Győzike show.

olvass tovább