Kulcsszó keresés /


Szórakoztató tanulás okos alkalmazásokkal!

  • 2014. szeptember 24.

Két hete megkezdődött az iskola, a legtöbb gyerek számára vége a hosszú hetekig tartó mókának és kacagásnak. A tanulásnak azonban nem kell feltétlenül a füzetek és könyvek felett való görnyedésről szólnia. Otthonotokban felbukkanó Samsung Galaxy S5 okostelefonnal vagy Galaxy Tab S táblagéppel nem csak mérges madarakkal lehet dobálózni, de ma már számos jó minőségű, iskolakezdéshez hasznos alkalmazás áll a gyermekes szülők rendelkezésére.

olvass tovább

Éld át újra a fesztiválok hangulatát

  • 2014. szeptember 19.

Lassan búcsúzunk a nyártól, a szabadban töltött, forró estéktől, a lenge ruháktól, a fesztiváloktól. Nyáron dúskálhattunk a szabadtéri koncertek kínálatában, hiszen jobbnál jobb előadók bulijára válthattunk jegyet idén is. Augusztus utolsó hetével azonban vége a fesztiválok nyújtotta önfeledt szabadság érzésének. De ne búsulj egy cseppet se! A Samsung Galaxy S5 készülékkel és a Samsung Audio Multiroom rendszer segítségével ismét átélheted a nyári tombolás minden pillanatát.

olvass tovább

Okostelefon fesztiválra teremtve

  • 2014. július 10.

Hogyan örökítenéd meg élményeidet a fesztiválokon, ha nem kedvenc okostelefonoddal? A buli hevében azonban bármi történhet, kiborulhat a sör, a telefon kieshet a kezedből, és pocsolyában landolhat. A Samsung erre is felkészült, hiszen Galaxy S5 csúcskészüléke egy ideális fesztiváltelefon: rendelkezik azokkal az alapvető tulajdonságokkal, amelyek segítenek abban, hogy telefonod ugyanolyan állapotban hagyja el veled a fesztivált, ahogy megérkezett.

olvass tovább

Samsung legújabb okostelefonja, a Galaxy S5

  • 2014. április 11.

Április 11-én érkezik a magyarországi üzletekbe a Samsung csúcskészüléke, a Galaxy S5. A régóta várt okostelefon kiemelkedő újdonságai közé a csúcstechnológiás kamera, a villámgyors WiFi és mobilinternet, a személyre szabható fitnesz alkalmazások, valamint az új készülékvédelmi funkciók tartoznak.

olvass tovább