Kulcsszó keresés /


Farmerkörkép férfiaknak a Springfieldtől

  • 2017. szeptember 11.

Változatosak, kényelmesek és stílusosak – nem véletlen, hogy a farmerek továbbra is hódítanak. De melyik farmertípust érdemes választanunk, és mi a különbség a skinny és slim fit között? A Springfield most körbevezet minket a farmerok világában, így biztosan megtaláljuk a hozzánk leginkább illő darabot.

olvass tovább

Nyári színkavalkád

  • 2013. április 23.

A 2013-as nyári Springfield kollekciót egyszerre jellemzi az elegancia, a vidámság és a változatosság. Világos árnyalatok, vibráló smaragdzöld, élénk acélkék és a piros különféle variáció párosulnak légies anyagokkal és új izgalmas szabásvonalakkal.

olvass tovább

25 éves a Springfield

  • 2013. március 23.

Születésnapi kampánnyal ünnepli 25 éves évfordulóját a Springfield. A kampány egyik szereplője egy népszerű spanyol divatblogger, Alba Galocha lett.

olvass tovább

Amerikai rockplakát kiállítás nyílt az Andrássy úton!

  • 2011. szeptember 26.

Valószínűleg kevesen vannak, akiknek ezek a nevek ismeretlenül hangzanak: Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who, The Doors, Cream, Traffic, Creedence Clearwater Revival, Jefferson Airplane, Grateful Dead, The Byrds, Buffalo Springfield . Közvetve ugyan, de őket mutatja be, a KOGART Ház új kiállítása.

olvass tovább

A Springfield online üzletet nyit Magyarországon

  • 2011. augusztus 18.

2011. augusztus 18.: Augusztustól már nálunk is lehet interneten vásárolni a Springfieldben. Az első SPF online üzlet 2010-ben nyílt Spanyolországban, majd Portugáliában és a Benelux államokban. Most a magyarországi és lengyelországi e-shopok megnyitásával már összesen huszonkét országban lehet SPF termékeket vásárolni az interneten.

olvass tovább

Springfield 2010 tavasz/nyár

  • 2010. április 28.

Vidám, nyári hangulat, mosolygós fiatalokkal - képek a Springfield tavaszi/nyári katalógusából. Már nem kell sokat várni, egy hónap, és itt az igazi strandszezon, nem árt hát alaposan felkészülni.

olvass tovább