Kulcsszó keresés /


Stockholmi TOP 5

Egyre több légitársaság kínál olyan járatokat, melyekkel rapid városlátogatásokra van lehetőség: reggel oda, este vissza, nap közben pedig röpke ismerkedés az adott várossal. De a hosszú hétvégék is igen kedveltek a nagy világvárosok esetében, ehhez kínálunk néhány gyors tippet, mit érdemes felkeresni a legszebb európai székhelyeken. Ezúttal a svéd fővárossal, Stockholmmal ismerkedhetünk meg.

olvass tovább

Bakancslista: Stockholm

Régóta szerettem volna meglátogatni a svéd fővárost, és tavaly augusztusban végre, ha csak pár napra is, de sikerült eljutnom. Úgy érzem be kell számolnom a stockholmi élményeimről, annyira kiemelkedő volt az egész.

olvass tovább

Seprűnyélen az isteni Garbo?

  • 2015. november 16.

Az ünnepi időszakban boszorkányos Luca-napi programokkal, filmcsillag-túrákkal,édes finom fika-szünetekkel vár Stockholm, ahol akár még az ünnepekre is bevásárolhatsz!

olvass tovább

Vapiano nagyhatalom lettünk

  • 2013. november 13.

Németországon kívül csak Bécsben, Stockholmban és Szöulban van négy vagy annál több tagja a láncnak, vagyis a negyedik Vapiano nyitásával Budapest előkelő helyre került az egyedi életformát kínáló franchise-on belül.

olvass tovább

A Világ legtisztább városai

  • 2010. december 06.

A világ legtisztább városainak szubjektív rangsorát több tényező, így az infrastruktúra fejlettsége, a környezetvédelem, a levegő tisztasága és az élhetőség alapján állította fel a Forbes magazin.

olvass tovább

Elindult Magyarország első Indie zenét játszó rádiója

  • 2010. január 06.

2010. január 1-jén elindult a StockholmSyndromeRadio, Magyarország első indie zenét sugárzó webrádiója. Az indie rock, indie pop, és indie electro zenékkel átfogjuk a brit pop és rockzene történetét a 80-as évektől napjainkig, garantálva, hogy csak a legjobb előadók legjobb zenéi kerülnek adásba.

olvass tovább