Kulcsszó keresés /


A Breitling történet

  • 2014. június 03.

1984-et írtunk,amikor a Breitling 100 éves fennállását ünnepelte egy különleges szerkezettel.Az újdonságot " Chronomat"-nak nevezték el,a kronográf és az automatikus szavak összetételéből.

olvass tovább

Virtuális billentyűzet iPad-ra és iPhone-ra

  • 2011. augusztus 31.

A Cube Laser Virtual Keyboard egy aprócska, ámbár igen hasznos eszköz. A jövőt (és a sci-fit) idéző masina az asztallapra vetíti ki a billentyűzet virtuális képét, mellyel egyszerűen és hatékonyan dolgozhatunk, de mégis kényelmesen, és nem egy pici képernyőn körözve az ujjunkkal.

olvass tovább

Sony HD Camcorder Projector

  • 2011. augusztus 12.

Ez a jövő, gondolhatjuk most már biztosan, vagy majdnem úgy. Persze aztán mindig jön egy újabb kütyü, ami ránk cáfol, és mi megint keresgélhetjük az állunkat. A Sony új terméke persze mélyűri utazásra nem alkalmas, viszont már a buli hevében visszanézhetjük magunkat a falon. Legújabb kamerájuk a full HD mellett a videókat már a falra is tudja vetíteni.

olvass tovább

Kecses, androidos táblagép a Huawei-től

  • 2011. július 01.

Az IDEOS S7 Slim a távközlésben világszerte vezető szerepet betöltő Huawei legújabb táblagépe. A kecses érintőképernyős táblagép, a Huawei „Smart Device, Simple World” filozófiájának jegyében született, és tökéletes társa lehet az aktív online közösségi életet élő felhasználóknak.

olvass tovább