Kulcsszó keresés /


Bakancslista: Sydney

Ahhoz képest, hogy Sydney milyen hatalmas város és rögtön több ikonikus dolog is eszünkbe jut, ha rá gondolunk, de igazából az a helyzet, hogyha pusztán a főbb nevezetességeket nézzük, akkor pár nap alatt ki lehet pipálgatni mindent. Nyilván, ha nem csak az efféle “ezt is láttuk azt is láttuk” szintre, hanem nagyobb elmélyedésre vágysz, vagy jobban rá akarsz érezni az egész város hangulatára, akkor minél több időt töltesz itt, annál jobb (nem lehet megunni!), de akinek csak rövidebb látogatásra van ideje/pénze, annak sem kell aggódnia, mert a főbb tennivalókat pár napba is bele lehet sűríteni.

olvass tovább

Újra összeállnak a Kemény-legények

  • 2017. április 19.

Többszörös olimpiai bajnokok ugranak vízbe az augusztus 7. és 20. között megrendezendő 17. FINA Masters Világbajnokság férfivízilabda tornáján. Sydney, Athén és Peking hősei – köztük Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán – stílusosan Millenium néven indul a +40-es kategóriában. A cél, hogy a hazai rendezésű vébén begyűjtsenek még egy aranyat.

olvass tovább

Frank Sinatra Budapestre érkezett

  • 2013. február 24.

A Sinatra Select díszdobozos prémium whiskey tavaly december elsején a Las Vegas-i repülőtéren került először forgalomba. Azóta New York, London, Sydney és Szingapúr mellett már Budapesten is kapható.

olvass tovább

Parti ház Sydneyben

  • 2011. augusztus 18.

Együtt élés a természettel. Ezt mi sem szemlélteti jobban mint a teraszból kinőtt fák, melyek motívumai folytatódnak a házon belül is. Ez a "kis" parti ház Sydney-től északra található Bouddi-n.

olvass tovább

Plastiki Expedition - tengerjáró hajó 12500 vizes palackból

  • 2010. július 27.

Küldetésének végéhez ért az Exploration Architecture elhivatott mérnöki munkájának eredménye, a Plastiki  névre hallgató katamarán, amely összesen 12500 pet palack felhasználásával készült el. A San Francisco-ból Sydney-be tartó hajó legénysége a tengerek szennyezésére szeretné felhívni a figyelmet a vállalkozással...

olvass tovább