Kulcsszó keresés /


Karl Lagerfeld örök múzsája - Claudia Schiffer 47 éves

A nagy szupermodell-generáció nemcsak hogy felnőtt, és manapság viszonylag kevés modellmunkákat vállalnak. Ha néha visszatérnek a kifutóra egy különleges meghívás miatt, vagy egy visszautasíthatatlan kampányfotózás erejéig, akkor is csak ámulunk, mennyire gyönyörűek még mindig. Claudia Schiffer is ebben a generációban vált világhírűvé. És nem mellékesen ma ünnepli 47. születésnapját. Isten éltessen Claudia!

olvass tovább

A pozitív megerősítésben hiszek

  • 2015. május 22.

Epres Panni szupermodellként már meghódította a nemzetközi kifutókat és jelenleg családjának szenteli ideje nagy részét. A most is gyönyörű édesanya karrierjének egy emlékezetes történetét mesélte el, és azt is elárulta, hogy saját tapasztalatiból tanulva ő hogyan támogatja tanácsadóként a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzőit.

olvass tovább

Richard Gere micsoda nője

  • 2014. április 20.

A Pepsi reklámarca és az egyik legfelkapottabb szupermodell volt a 80-as évek végén, a felső ajka felett található anyajeggyel lett számunkra még különlegesebb, ez lett a védjegye is. Cindy Crawfordra, a gyönyörű, természetes szépségre mindannyian emlékszünk, de vajon a jóképű sármőrrel, a „Micsoda nő Edwardjával", Richard Gere-rel kötött házasságára is?

olvass tovább

Villámválaszok egy olasz topmodelltől

  • 2013. július 26.

Chiara Baschetti, a 35 esztendős olasz származású szupermodell Magyarországon járt egy rövid fotózás erejéig és villáminterjút adott magazinunknak. A szépség az Elite modellügynökség felfedezettje, olyan kampányokban szerepelt, mint Ralph Lauren idei nyári anyaga, vagy a Sisley és a Macy's reklámkapmánya. Ismerjétek meg egy igazán szimpatikus modell gondolatvilágát!

olvass tovább

A méretszoba

  • 2013. május 11.

A nemzetközileg elismert, magyar szupermodell, Palvin Barbara a képzeletbeli Hotel Intimissimiben, egyedülálló módon, ezernyi szoba közt sétálgatva mutatja be a tökéletes méreteket, amelyek varázslata minden nőt rabul ejt és boldoggá tesz.

olvass tovább

Állj rá egy szupermodellre!

  • 2013. január 18.

Persze csak akkor, ha imádsz gördeszkázni és van kedved kipengetni egy Supermodellnek keresztelt gördeszka modell árát. A svájci Doodah cég dizájndeszkáján Karlie Kloss ügyeletes Victoria's Secret angyal majdnem mezítelen fotója díszeleg!

olvass tovább