Kulcsszó keresés /


Úrinőt esetleg Úriasszonyt keresek jeligére

30 év párkapcsolat után, gondoltam elmegyek a József körúti Expressz udvarba és feladok a társkereső rovatban egy hirdetést, de nem találtam sehol, egyszerűen nincs, megszűnt. Miután itt kudarcot vallottam, gondoltam a postán majd veszek egy Expressz képeslapot, feladom ott. Itt viszont kiröhögtek a postás kisasszonyok, és azt javasolták, hogy a nyomógombos telefonomat cseréljem le okostelóra, majd borotváljam le a harcsabajuszomat és készítsek pár szelfit és toljam fel a tinderre, hajrá Sanyi bácsi, szurkolunk...

olvass tovább

Milyen nőt választ a férfi

  • 2018. április 02.

Az érett férfiak az élethez keresnek társat, nem csupán egy kapcsolathoz. Éppen emiatt olyan dolgokra helyezik a fókuszt, a társkeresés alatt, ami sokkal fontosabb annál, mint a mell-popsi kettőse. Érdemes szem előtt tartani tehát a következő néhány pontot.

olvass tovább

Ha tétje van, könnyen elhibázod

Nem szívesen adok tanácsot párkapcsolati ügyekben. Alapvetően úgy gondolom, hogy ebben a témában nem lehet tanácsot adni, mindenki maga tudja, érzi, hogy egyáltalán szó van-e párkapcsolatról, ha igen, úgyis mindig a résztvevőkön múlik a dolog kimenetele. Azt a felállást már nem is említem, amikor az a kérdés, hogy kinek van igaza, kinek nincs, vagy hogy kinek mit kellene tennie, hogy így vagy úgy alakuljanak a dolgok…

olvass tovább

Ismerkedés...Ahogyan a férfi látja

Zsolt, régi jó barátom. Amióta ismerem, tudom róla, hogy imádják a nők, mert okos, humoros és sajátos stílusa van. Amolyan tipikusan „jó parti” kategória. Ennek ellenére mégis már lassan egy éve az egyedülállóak táborát erősíti. Pedig őszintén mondhatom, hogy kimeríti az ismerkedési platformok legtöbbjét. Akkor mégis mi lehet a baj? Mi a baj egyáltalán a mai társadalommal, hogy ennyi egyedülálló nő és férfi futkos az utcákon?

olvass tovább

A társkeresésről

  • 2015. július 12.

A mai internetes világban azt gondolnánk, hogy milyen egyszerű párt találni, megtalálni az igazit. Hiszen annyi oldal, telefonos applikáció áll rendelkezésünkre. De hova lesz így az ismerkedés személyes varázsa? Az izgalom, hogy odamegyünk a másikhoz és az elutasítástól félve leszólítjuk? Hogy régimódi vagyok? Lehet. Szeretném veletek megosztani tapasztalatomat, hogy egy 27 éves férfi szemével mégis milyen a mai társkeresés világa.

olvass tovább

Éjszakai club vagy munkahely?

  • 2012. április 02.

Magyarországon sajnos nincs kultúrája az igényes helyeken való ismerkedésnek. Három alternatíva létezik, mint “lehetséges” helyek a kikapcsolódásra, ismerkedésre, árfekvés szerint a következőek: olcsó kocsma, disco, drága clubok. Azt hiszem az átlagos nő, aki komoly kapcsolatra vágyik, nem igazán jár egyikbe sem, legalábbis nem társkeresés céljából.

olvass tovább

Jó nő? Remek férfi? Igaz ember...

  • 2011. április 27.

Az internet egyik kedvenc témájává vált, különösen a női magazinokban a "minőségi" férfi keresésének problematikája, nehézsége, különösen a sikeres nők körében. Az interneten tébláboló pár tízezer diplomás, karrierjében sikeres 20-30-40-es nő gondja azonban azonban a pár tízezer diplomás, sikeres 20-30-40-es férfi gondjával.

olvass tovább