Kulcsszó keresés /


Top5: a legfinomabb tex-mex ételek

Ezekre az ételekre a legtöbben autentikus mexikói ételekként gondolnak, pedig ezek sokkal inkább az amerikai és a mexikói határ mentén kialakult konyha gasztronómiai remekei. A legtöbbnek természetesen az alapja a tortilla, illetve chilit, koriandert, lime-ot, babot, avokádót és kukoricát többnyire tartalmaznak. Íme az öt legfinomabb tex-mex étel, amit mindenképpen meg kell kóstolnod!

olvass tovább

Hétköznapi tárgyak, különös köntösben

  • 2015. június 28.

Emily Blincoe fotóit látva az embernek néha olyan érzése támad, mintha ennek a művésznek végtelen ideje lenne – és végtelen kreativitása. A texasi fotós titka abban rejlik, hogy egyszerűnek tűnő tárgyakból és témákból alkot nagyszerűt úgy, hogy teljesen új koncepcióba helyezi azokat.

olvass tovább

Kávéházi körkép - Paris Texas

  • 2013. május 21.

Ragyogó délutánra érkeztünk a különös hangulatú kávézóba, ahol annak idején a barátnőimmel is számtalanszor megváltottuk már a világot. Az idő, csak előnyére vált a sok mindent megélt kávéháznak, és manapság is gyakran csendül fel a kérdés, unalmas szombatok derekán: leugrunk a Paris Texasba?

olvass tovább

Vetkőző nők a Dallasban

  • 2012. augusztus 22.

Texasi hölgytársaikat is kenterbe verték volna azok a falatnyi bikiniben felvonuló lányok, akik a Beach Girl verseny középdöntőjbent mutatták meg bájaikat.

olvass tovább