Kulcsszó keresés /


19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál: a nyertesek

  • 2012. április 23.

A Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíját évről évre egy háromtagú nemzetközi zsűri ítéli oda, amelyet idén Stefan Laudyn, a Varsói Nemzetközi Filmfesztivál igazgatója, Kocsis Ágnes filmrendező és Muhi András producer alkották. A díjat idén Ruben Östlund PLAY című filmje kapta!

olvass tovább

Utazz velünk a Titanicon!

  • 2012. április 17.

Formabontó ötletek, régen várt alkotások, merész újítások, Spanyolcsizma, és minden, ami ahhoz szükséges, hogy a művészetbe és ne a habokba merüljünk.

olvass tovább

Titanic Beach Hotel - avagy vár a török riviéra

  • 2011. július 22.

Nem túlzás ha azt állítjuk, formabontó építészeti megoldás hajóalakúra tervezni egy épületet, így biztosítva neki a tartós egyediséget, így sajátos arcot adva a szállodának. Persze abban van valami pikáns (egyben megkérdeznénk az ötletgazdát a miértről) egy olyan hajóról elnevezni a szállodát, mely az első útján jéghegybe ütközve elsüllyedt.

olvass tovább

A Vadember nyerte a Titanic fődíját

  • 2011. április 18.

A svéd rendezőpáros, Martin Jern és Emil Larsson Vadember című filmdrámája nyerte el a 18. Titanic Filmfesztivál fődíját - jelentették be szombaton, a fesztivál záró napján a szervezők. A Svédország egy ismeretlen sarkában játszódó Vadember főhőse, a börtönből frissen szabadult Kim (Magnus Skog) bűnöző apja házába tér vissza, de normális életről álmodik.

olvass tovább