Kulcsszó keresés /


Műsoron a House of Versace

  • 2013. október 08.

Donatella Versace valószínűleg nagyívben elkerülte ezen a hétvégén a televíziózást. Az Egyesült Államokban ugyanis október 5-én került a képernyőkre a House of Versace életrajz ihletésű film, amelyben a divat nagyasszonyáról nem festettek rózsás képet az alkotók.

olvass tovább

Szerelem, szenvedély, szépség és vágy

  • 2013. március 11.

Ezek a legfontosabb jellemzői a Versace új férfi illatának. A tökéletes férfi test összeolvad a görög mitológiával és a klasszikus szobrászattal, ami már kezdetek óta jellemzi a Versace világát. EROS, a szerelem Istene, akinek nyilától és íjjától képesek az emberek szerelembe esni. A VERSACE EROS az erős, határozott férfiak illata, akik szenvedélyük és önmaguk ura.

olvass tovább

Megfizethető luxus kiegészítők

  • 2012. május 15.

Marni, Stella McCartney, Versace, Cavalli, Lagerfeld és Lanvin. Természetesen mindnyájunknak ismerősek ezek a nevek, de mi a közös bennük? Ők azok a tervezők, akiknek különleges kreációit a H&M üzletekben is meg tudtuk vásárolni egy-egy szezon alkalmával.

olvass tovább

Sztártervezők a divatvilágból

  • 2011. június 04.

Az avantgárd lázadóktól a klasszikus márkákig- most megismerheted a legnagyobb divatházak történetét, valamint az is, milyen trendek várhatóak az idei nyáron, és hogy az egyes sztárok melyik márka elkötelezett hívei.

olvass tovább

Luxusfegyverek - divatőrült fegyverimádóknak

  • 2011. február 22.

Mókás, ám kissé beteg gondolkodásra vall, hogy valaki drágakövekkel díszítsen fel egy kalasnyikovot, vagy aranyozzon be egy géppuskát. A tervezőnek, Peter Gronquist-nek mindössze a meghökkentés volt a célja, a két finoman szólva is különböző szakterület összekapcsolásával. Sikerült.

olvass tovább

2010 őszi férfi divat II. rész

  • 2010. július 08.

A Calvin Klein, a D&G, a Burberry és az Alexander McQueen után most újabb négy nagy divatház 2010 őszi kollekciójával ismerkedhetünk meg. Christian Dior, Gianfranco Ferré, Marc Jacobs, Versace

olvass tovább