Kulcsszó keresés /


A Vertunak is megjött az esze

  • 2013. június 30.

A Vertu is belátta, hogy még a luxus szegmens sem elégszik meg csak buta telefonokkal, így megszülethetett a Vertu TI okostelefon, amelyen Android operációs rendszer fut.

olvass tovább

Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition

  • 2011. június 18.

A Vertu piacra dobta Constellation Quest okostelefonjának különleges, szénszálas ötvözetből készült változatát. A Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition hátlapja és hangszóró része szénszál, a készülék váza PVD-bevonatú recézett rozsdamentes acél, így garantált a hosszú élettartam. A telefon rozsdamentes acél és 18 karátos arany keretes változatban kapható.

olvass tovább

Vertu Ascent Ti Carbon Fiber kollekció

  • 2009. augusztus 04.

A Vertu Ascent Ti sorozatának legújabb tagja a Carbon Fiber kollekció, amelyhez négy telefon tartozik. Az első a Carbon Fiber Limited Edition, ami szénszálból készült borítást, akkumulátorfedőt és szénszálas zafír alátétet tartalmaz.

olvass tovább

Ulysse Nardin Chairman mobiltelefon

  • 2009. május 04.

A svájci óraműves, Ulysse Nardin egy Chairman elnevezésű mobiltelefont gyártott le a napokban, mely különböző innovatív technológiákat használ fel, hogy megkíséreljen versenyre kelni a luxus mobiltelefon piacvezetőjével, a Vertu-val.

olvass tovább

Az új Vertu Ferrari Ascent Ti kollekció

  • 2008. november 14.

A Vertu felelevenítette a Ferrari gyárhoz fűződő kapcsolatait az Ascent Ti telefon Ferrari ihlette új kollekciójának kiadásával. A Ferrari Ascent Ti kollekció három telefonból áll, melyeket a színük alapján neveztek el; a limitált kiadás neve Nero, a két speciális kiadás a Rosso és a Giallo neveket kapta.

olvass tovább