Kulcsszó keresés /


Mi a közös Winston Churchillben, Frank Sinatraban és Hillary Clintonban?

  • 2018. január 16.

Sir Winston Churchill, Frank Sinatra és Hillary Clinton mind koruk meghatározó alakjai, azonban nem csak kiemelkedő személyük köti őket össze. Kevesen tudják, de van még valami, ami közös a brit államférfiben, a 20. század egyik legnagyobb zenészében és az egykori First Lady-ben, mégpedig a whiskey iránti rajongás. Nem egy hosszú napjuk végét aranyozta be évtizedekkel ezelőtt ugyanúgy, mint manapság egy-egy pohár az aranyló italból. Íme, néhány impozáns név, akiket a whiskey is inspirált korábban és napjainkban.

olvass tovább

39 csodás bár, ahol innod kell életed során!

  • 2016. október 15.

Isteni illatok, ínycsiklandó, könnyen csúszó koktélok, és ésszel fel nem fogható látvány. Néha mindenkinek szüksége van egy kis én-időre, és hihetetlenül szerencsés az az ember, aki az alábbi bárok valamelyikében töltődhet fel. Víz alatt inni, vagy éppen sivatagban naplementét nézve kortyolgatni a legfinomabb italokat? Semmi sem lehetetlen! Jöjjön 39 felejthetetlen bár, amelyért érdemes átutazni a világot!

olvass tovább

Frank Sinatra Budapestre érkezett

  • 2013. február 24.

A Sinatra Select díszdobozos prémium whiskey tavaly december elsején a Las Vegas-i repülőtéren került először forgalomba. Azóta New York, London, Sydney és Szingapúr mellett már Budapesten is kapható.

olvass tovább

Nyerő nyári koktélok

  • 2012. június 03.

A hőfok emelkedésével egyenes arányban kell növekednie az elfogyasztott koktélok számának is. Feltéve, ha idén is egy jó nyarat akarsz magadnak.

olvass tovább

Luxus legénybúcsúk

  • 2011. október 12.

Sokan azt mondják, a legénybúcsú csak egy rossz indok egy újabb tivornyázásra, de vannak, akik el sem tudnák képzelni az esküvőjüket egy utolsó nagy „szingli” party nélkül. A leendő arák ilyenkor otthon rettegnek, vajon hány streaptease bárban fordultak meg a búcsúztatók, vajon hány whiskey-t ittak eddig, és vajon épségben hazaérnek-e majd.

olvass tovább