Isten éltessen Bajnok!

  • 2015. január 03.

Vasárnap délután volt, éppen autóban ültem, amikor a rádióban bemondták, hogy Michael Schumacher, hétszeres Forma 1-es világbajnok balesetet szenvedett síelés közben. A hivatalos közlemény szerint a német sportoló állapota kritikus volt, az esti órákban sokat romlott, és kómába esett. Ma pedig, egy évvel a baleset után újra kommunikál a külvilággal, igaz csak apró jelzésekkel, de biztosan halad a gyógyulása felé.

olvass tovább

Hosszú Katinka a legújabb büszkeségünk

  • 2014. december 03.

A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) Hosszú Katinkának ítélte oda a legrangosabb díjat, ugyanis az év úszónőjének választották Dohában. Néhány nap múlva itt lesz egyébként a rövidpályás úszó vb. Egy ország büszke most Katinkára, mi pedig összegyűjtöttük róla a legérdekesebb adatokat.

olvass tovább

Milyen a modern víztárolás sportoláshoz?

  • 2014. október 05.

Ma már mindenki tudja, hogy a folyadék hiány "dehidratáltság" nagyon komoly veszélyeket rejt magában nem csak a teljesítményünkre vonatkoztatva, hanem az életünkre is. Több kérdés is felmerül sportolás közben hová tegyük a marék vizet?

olvass tovább

Rangadó előtt: Újpest-Fradi

  • 2014. szeptember 20.

Közeledik az ősz legjobban várt mérkőzése a magyar labdarúgó bajnokságban. Legalábbis ha az halljuk, hogy Újpest-Fradi, akkor mindenki jó iramú mérkőzésre és persze a vele járó balhéra gondol egyből. Na úgy néz ki, hogy idén ez elmarad. A fanatikus tábor ugyanis "összefog" és "együtt" buzdítja kedvenc csapatát, méghozzá a stadionon kívül.

olvass tovább

Sztárok és pilóták buliztak a GP after partin

  • 2014. július 29.

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek. Talmácsi Gábor, Győrfi Pál, Horváth Éva, Ada, Sarka Kata, Árpa Attila és Kiss Endi mellett a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne és a Williams tesztpilótája, Felipe Nasr is a Symbolban bulizott.

olvass tovább

Döntőben a férfi pólócsapat

  • 2014. július 26.

A margitszigeti férfi vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében a magyar válogatott 8–7-re legyőzte Olaszországot, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, ahol Szerbia lesz az ellenfele.

olvass tovább

Keserű spanyol tánc

  • 2014. július 24.

A margitszigeti vízilabda Európa-bajnokság női elődöntőjében a magyar válogatott nagy csatában végül 9–8-as vereséget szenvedett Spanyolországtól, így a bronzért játszhat az olasz válogatottal.

olvass tovább