Specialty vonal és egy autókereskedés - Isetta Coffee Bar a Wallis Motor Pest szalonjában
Újító kezdeményezés, specialty vonal, és egy autókereskedés - avagy egy egyedi koncepció, mely formabontó megoldásokkal meglepően újat alkotott.
olvass továbbÚjító kezdeményezés, specialty vonal, és egy autókereskedés - avagy egy egyedi koncepció, mely formabontó megoldásokkal meglepően újat alkotott.
olvass továbbHa a stresszt túl hosszú ideig figyelmen kívül hagyjuk, akkor bizony veszélyes lehet az egészségünkre. Röviden szólva a stressz valóban megöl. A stresszoldás legmegfelelőbb módjainak megismerése érdekében Dr. Athena Robinson PhD klinikai pszichológus tanácsainak jártunk utána.
olvass továbbMindenki szereti a rendet, és a tisztaságot maga körül, ez természetes dolog. Azonban könnyen megesik, hogy valakin olyannyira képes eluralkodni a rendmánia, hogy súlyos probléma is lehet belőle, mondhatni betegséggé alakul át.
olvass továbbKincs a belváros szívében az Urban Betyár Étterem! Finoman vegyített, magyarosan tálalt gasztronómia, modern, urbánus köntösben. Múzeumokat megszégyenítő tárlat, döbbenetesen megálmodott környezet és tematika, mely láttán ámulatba esik bárki.
olvass továbbA speciality kávézás elterjedésével nem csak egy merőben új ága jelent meg a kávézásnak, hanem egyfajta életérzést is kölcsönöz szerelmeseinek. Kétségtelen az a tény, ha még ezt megspékeljük egy remekbeszedett designnal, és hozzátesszük a Balaton csodálatos látványát, azzal már bekerülhetünk akár a Stylemagazinba is. Nem is véletlen adunk hírt róluk, mert ez az egyik olyan hely, amit látni, átélni, érezni kell.
olvass továbbSétáljunk együtt a beteg gyermekekért: szeretettel várunk szeptember 22-én!
olvass továbbMivel volt itthon lemon curd, ezért adott volt egy citromtorta, ami azért jó mert kellemesen fanyar íze van, nem az a gejl édes-krémes. Egyébként is imádom a citromot és az sem utolsó szempont, hogy a lemon curd készen várt. A tészta alapja, anyukám túrótortájának tésztájából lett merítve csak én nem sima liszttel hanem mandulaliszttel készítettem.
olvass továbbAz első lakásunk általában teljesen ellentétben áll a korábban megálmodott elképzelésekkel. Megtalálni a megfelelő lakótársakat, beszerezni a bútorokat, fizetni a számlákat; mind-mind a felnőttkor kezdetben stresszes velejárói. Addig, amíg mindent a saját képünkre formálunk, legalább gondolatban máshol is időzhetünk. Íme, 7 csodás otthon kedvenc sorozatainkból.
olvass továbbA tiramisu az egyik legkedveltebb olasz desszert, amiért nem csak a kávéimádók rajonganak. Azonban még ennek a tökéletes finomságnak az ízélményét is lehet fokozni, ha egy kis eperrel bolondítjuk meg. Nem lesz szükségük túl sok plusz hozzávalóra az eredeti recepthez képest, azonban egészen biztos, hogy így is nagyon kellemes meglepetést fogunk vele okozni annak, akinek elkészítjük!
olvass továbbRiport Hummel Zsolttal, aki az ételeken és a főzésen keresztül tudatosította magával a testi és lelki érintkezés lényegét. Olyan párhuzamokat fedezett fel a két terület között, ami által teljesen új megközelítésből érezhetjük és élvezhetjük a párkapcsolatok testiségét. Egészen az alapanyagoktól, azok minőségétől, az étkezés milyenségén át, az élvezeti értékének fokozásáig. Ugyanúgy, mint az intimitásban!
olvass továbbNyár van, ilyenkor sokan szívesen fogyasztanak friss, hideg gyümölcsöket. Most szeretnénk megosztani veletek néhány elkészítési módot egy finom gyümölcssalátához!
olvass továbbAz évente megrendezett World Travel Awards utazási díj idei átadóján az elmúlt években ’egyszerű luxusautómárkából’ igazi környezetbarát prémium életmódmárkává avanzsáló Lexus és a Brussels Airlines brüsszeli repülőterén található közös üzleti várója, a THE LOFT nyerte a el az Európa Legjobb Repülőtéri Várója 2019 címet.
olvass továbbA Brewers of Europe idei fórumán, Antwerpenben a világ legismertebb szakemberei beszélgettek a sörvilág jelenéről és jövőjéről, régi és új alapanyagokról, meghatározó stílusokról és innovációs trendekről. Melyek is ezek?
olvass továbbA sörről gyakran a sörhas és részeges melákok jutnak az eszünkbe. Ám sok jó hatása is van- lássunk néhányat.
olvass tovább2010-ben a franciák gasztronómiája felkerült az UNESCO szellemi kulturális örökségének a listájára. Értékelték a minőségi alapanyagok beszerzését, és hogy elsősorban helyi termelőktől szerzik be azokat. Sokat számított az ételek figyelmes összeválogatása, valamint a borok és az ételek megfelelő összeválogatása. Ezenfelül kiemelkedő a terítés és az ételek külalakja, és az asztal körüli jó hangulat.
olvass továbbAz olaszok számára az étkezés társasági esemény, a legegyszerűbb ételeket is nagy élvezettel fogyasztják. Az olasz konyha lényegesebben egészségesebb a magyarnál, hiszen több zöldséget használnak, és a nálunk elterjedt sertészsír helyett olivaolajat használnak. Ugyanakkor vonható párhuzam a két ország szokásai között, hiszen tőlük vettük át a vörös-és fokhagymát, valamint a száraztésztát.
olvass továbbA magyarok gasztronómiája jellegzetes, néhány ételünk pedig méltán világhírű. Rengeteg külföldi turista is szívesen fogyasztja a tipikus magyar ételeket. Lássuk a legnépszerűbbeket.
olvass tovább