Bor, mámor, Mád

  • 2015. július 14.

A minap egy vezetői klubban beszélgetve a nagy krízishelyzetekről, váltásokról és változásokról, többször felmerült a család, mint fő támasz, háttér, meghatározó, éltető (vagy éppen visszahúzó) gyökere életünk minden szakaszának. A szüleinktől kapott csomag, illetve a gyerekeink részvétele, szerepe életünk nehéz időszakaiban olyan kérdések, amelyeken érdemes kicsit elgondolkozni. A manapság sokat hangoztatott önismereti témák szempontjából is fontos, hogy részben tudatosan, részben a lelkünk mélyére nézve foglalkozzunk ezekkel a gondolatokkal. Visszatérve a vezetői klubra, a vendégek között ott volt Luka Enikő, soproni borász is, aki soha nem készült erre a pályára, de édesapja halála után, amikor ő mindössze 25 éves volt, mégsem gondolkozott sokat, megmagyarázhatatlan belső kényszertől hajtva, átvette a céget és rengeteg munka, energia és tanulás után azóta is komoly sikerrel vezeti.

olvass tovább

Ha péntek, akkor Villány

  • 2015. július 03.

Rendezvénysorozat Magyarország egyik legszebb és leghíresebb borvidékén. Ha ki akarsz szakadni a szürke hétköznapokból, a főváros zajából, finom ételekre és kiváló borokra vágysz, megtaláltuk a neked való helyszínt. Még akkor is, ha csak egy napod van a szórakozásra. Ha ezek közül bármelyik igaz rád, egy dolog biztos, itt a helyed. Szóval, Ha péntek, akkor Villány!

olvass tovább

Okos fejhallgató a Sonytól

  • 2015. június 18.

Igazi tudatos fogyasztó lévén, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy milyen termékeket vásárolok, legyen szó háztartásról, sportról vagy technikai eszközökről. Amikor kezembe vettem a Sony egyik legújabb fejhallgatóját, már eleve magasra tettem a mércét a márkanévnek köszönhetően, és nem csalódtam, amikor órákkal később letettem az asztalra egy tucat zeneszám meghallgatása után.

olvass tovább

A kategória mércéje: Az új Audi Q7

  • 2015. június 15.

Luxusszínvonalú komfort, a kategória legnagyobb belső tere és akár 325 kilogramm tömegcsökkenés – Az Audi Q7 legújabb generációja új mércét állít. Az innovatív vezetői segédrendszereivel, infotainment rendszereivel a nagy SUV-modellek versenyében az élre tör. Az új motorokkal jelentősen csökkent az üzemanyag-fogyasztás az elődmodellhez képest és az Audi Q7 3.0 e-tron quattro, a négykarikás márka történetében először, egyesíti a hatékony, hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtást a quattro állandó összkerékhajtással.

olvass tovább

2016-ban: Mercedes-Benz G-Osztály

  • 2015. június 12.

Jövőre érkezik a Mercedes-Benz G-Wagon, a jól ismert autómárka legújabb szenzációja. Ha mindig is szeretted az off-road stílust, de a modern kivitelezésnek sem mondanál ellent, megérkezett a Te autód! Köszönj a legújabb, a legdögösebb és az eddigi legjobb Mercinek, a G-Class-nak!

olvass tovább

A divat ihlette Rolls Royce Wraith

  • 2015. június 10.

Mintha csak a divatvilág, vagy „Haute Couture” inspirálta volna, a Rolls Royce is megalkotta luxus, exkluzív reputációját, egy új különleges kibocsátású modelt, mely úgy tűnik, készen áll a kifutókra.

olvass tovább