Kulcsszó keresés /


Újra a belváros szívében a tavaszi Pálinkafesztivál

  • 2014. április 10.

Idén tavasszal a Pálinkafesztivál hozza hangulatba a belvárost, május 15-18. között ugyanis ismét a Városháza Parkban nyitja meg kapuit a rendezvény. A régi-új helyszínre költöző fesztiválon rekordmennyiségű, közel harminc kiállító vesz részt, ezúttal is a legjobb hazai párlatokat kínálva. A fesztivál egyik kuriózuma Magyarország pálinkafőzdéinek közös blendje, az Év Körtepálinkája lesz.

olvass tovább

A Kerekesszékes Szépségverseny győztese

  • 2014. március 29.

2014. március 22-én a Larus Rendezvényközpontban megválasztották az első nemzetközi kerekesszékes szépségverseny legszebb hölgyeit. A rendezvény fővédnöke: Dr. Sélleiné Márki Mária OEP főigazgató volt. Az első helyezett Illés Fanni (22 éves) paraolimpikon úszó lett. Első udvarhölgye Hadarag Paula Andrea (22 éves) Romániából, míg a második udvarhölgy Fejzovich Eminna Mirna (30 éves) lett Bosznia-Hercegovinából

olvass tovább

Körbe-karikába

  • 2014. március 21.

A KÖRBE-KARIKÁBA kerékpáros kalandtúra és sportfesztivál az ország teljes lakosságának megmozgatását, a szabadidősport- és kerékpáros sportágak népszerűsítését, az egészséges életmódra való figyelemfelhívást teremti meg, egy interaktív egyedülálló sportfesztivál keretén belül. Rendezvényünkön mindenkit színes és változatos programkínálattal várunk a Gyömrő-i régió természeti adottságaira és kulturális értékeire való figyelemfelhívásával egybekötötten.

olvass tovább

A kincsvadász

  • 2014. március 15.

Bizonyára sokunknak vannak kedvenc filmjei. Nekem is van egy jó pár, de talán az egyik legkedveltebb filmjeimet az Indiana Jones sorozat részei teszik ki.

olvass tovább

Végezd humorral a munkád

  • 2014. március 08.

Ha úgy érzed a munkahelyed és a munka amit végzel a legszörnyűbb, akkor lehet mégis átértékeled a képeket elnézve. A német Viralnova, álláshirdetésekkel foglalkozó oldal reklámjából gyűjtöttünk pár plakátot.

olvass tovább

Kreol konyha - Jambalaya

  • 2014. március 03.

A jambalaya olyan amerikai-spanyol-francia étel, mely félig rizottó, félig paella. A spanyol bevándorlók készítették először, de mivel csak drága volt a sáfrány, így azt paradicsommal helyettesítették. New Orleansban lett aztán ebből a jambalaya, ahol francia és karibi befolyásra kerültek bele kreol fűszerek, a cayenne bors, koriander, oregano, fokhagyma, chili, stb. Hasonlóan a paellához ez sem kötött recept, hozzáadni halat, rákot, bármilyen zöldséget. Ami fontos, az a fűszerezés, illetve, a füstölt kolbász! Fűszeres, kicsit csípős és nagyon finom. Íme a recept:

olvass tovább