ÉN / Ápolt vagyok


Bőrbe vésve

  • 2014. január 29.

A legújabb Fendi szinte függőséget teremt, mert ragyogó, gyengéd és ellenállhatatlanul elegáns. A csomagolás bársonyos tapintású. Az üvegblokk átlátszósága feltárja az illat topáz árnyalatát, mely összhangban van az aranyló tónusokkal és a gesztenyeszínű kupakkal. Igazi luxus!

olvass tovább

Főnöki illat

  • 2014. január 15.

Magába zárva egy férfi személyes küldetését a siker iránt, egy évtized alatt a BOSS Bottled egy klasszikus illattá vált, mialatt mindvégig modern és jelentős maradt a mai kor sikeres és az ambíciózus férfiúja számára is.

olvass tovább

A reggeli férfiasság titka

  • 2013. november 11.

Kis tejsav, afrikai bors, na meg zsálya – és nincs az a nő, aki ellen bírna állni. Persze egy dologra azért még oda kell figyelni: nem tölthetsz több időt a fürdőszobában, mint ő!

olvass tovább

Meglepően szőrös sztárok

  • 2013. október 26.

Újra reneszánszát éli a szakáll és a bajusz. A nyolcvanas évek első felében általánosnak mondható arcszőrzet elég hamar kopott ki a divatból, és Európában szinte csak a skandináv országokban őrizte meg népszerűségét. Lássuk, manapság milyen hosszúra engedik a hírességek!

olvass tovább

Legyőzhetetlen

  • 2013. augusztus 13.

Az erőteljes férfiasság és latin identitás büszke hirdetője. Hős, akinek senki és semmi nem tud ellenállni. A régi időkben a sportolókat isteni jellemzőkkel ruházták fel, napjaink sportolóira szintén ideálként tekintünk. Ünnepeljük és imádjuk őket, a stadion istenei, de elsősorban férfiak.

olvass tovább