ÉLETÉRZÉS / Egészség
Nyári baktériuminvázió
- 2012. július 30.
A nyár az ételmérgezések időszaka is, ezért különösen figyelmesen olvasd el az alábbiakat.
olvass továbbHűsítsd magad ezzel!
- 2012. július 28.
A gyümölcsök hűsítenek és nyugtatólag hatnak az idegrendszerre. Kell ennél több ebben az időben?
olvass továbbVigyázz, csíp!
- 2012. július 27.
A nyár sok jó oldala mellett van egy rossz is. Pánikra azonban nincs ok, a fullánkosok okozta kellemetlenségeket is lehet kezelni.
olvass továbbHárom egyszerű recept a rák ellen
- 2012. július 23.
Zöldségek, amelyeket bárki bárhol beszerezhet és még csak orvosi vény sem kell hozzá.
olvass továbbTermészetes édesítők
- 2012. május 19.
Természetes eredetű édesítők új generációja hódít: a sztívia, az agavészirup és a xilit a Táplálkozási Fórum elnöke, Dr. Pados Gyula szerint jól használhatók a diétás étrendekben is.
olvass továbbX Faktor helyett P Faktor
- 2012. május 14.
Ha fontos számodra az egészség, egyél olyan citrusféléket, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak flavonoidokat.
olvass továbbGyógyulj sörrel!
- 2012. május 13.
Kedvenc italunk csökkentheti a cukorbaj, valamint a magas vérnyomás kockázatait, sőt, visszafogott fogyasztása spanyol orvosok szerint még a fogyókúrában is segíthet.
olvass továbbCsokoládé: a boldogság fekete aranya
- 2011. szeptember 21.
Ki ne ismerné a tényt, amely szerint a csokoládé endorfint, azaz boldogsághormont termel. Ezért is buzdítunk arra, hogy a boldogságpirulát csoki formájában nyeld le.
olvass továbbA mediterrán étrend térvesztése
- 2011. július 26.
A mediterrán konyha jó hírnevéhez nem méltó az a változás, amely a déli étkezési szokásokban tapasztalható. Egy felmérés szerint a mediterrán országok lakói fogyasztják a legtöbb zsíros ételt.
olvass továbbÍgy gyógyít a hagyma
- 2010. október 27.
A közhiedelemmel ellentétben, nem feltétlenül unja az életét az, aki hagyományos magyar ételeket fogyaszt. Sőt!
olvass továbbVirsli, szalámi, sonka: szívnek komoly kockázat
- 2010. május 18.
Jelentősen növeli a szívbetegségek kockázatát a feldogozott húsok fogyasztása, így a sonka, szalámi, virsli is, állítják a Circulation című szakfolyóiratban amerikai kutatók.
olvass tovább