Kulcsszó keresés /


A 10 legerotikusabb film, őszi estékre

Egyre korábban sötétedik, hűvösebb az idő; ilyenkor nincs is jobb időtöltés, mint a meleg ágyba bekuckózni kettecskén. Ezekre az összebújós, őszi estékre gyűjtöttünk össze nektek egy buja válogatást az elmúlt 30 év mozifilmjeiből, amik önmagukban is zseniálisak, de kedvcsinálónak sem utolsók.

olvass tovább

Így melegítheted fel a szexuális életed, azonnal!

  • 2017. augusztus 25.

Teljesen mindegy, három hónapja, vagy három éve élünk párkapcsolatban, az intimitás bizony mindig kulcsfontosságú. Ha úgy érzed, hogy belefásultatok a szürke hétköznapokba, és nem foglalkoztok egymással eleget, akkor rázd fel szexuális életeteket, most azonnal! Hagyd, hogy a vágy uralja a hálószobát!

olvass tovább

8 erotikus film, ami jobb A sötét ötven árnyalatánál

  • 2017. március 11.

A világ a vesztébe hajt, mindig állítom, és ennek remek példája, hogy egy szexelős ponyva milliós eladások után a vászonra kerül, viszonylag vanília kiadásban, mert a háziasszonyok Harry Potterét nem tudnák filmre vinni, ha korlátozniuk kellene az eladást a nézők életkorára vonatkozó törvények miatt.

olvass tovább

A Pirelli-naptár 50 éve

  • 2015. június 11.

A garázsokban lapuló, erotikus képekkel teli naptárak, kimondatlanul vagy sem, mindig is népszerűek voltak a férfiak körében. De közel sem annyira, mint a Pirelli cég éves kalendáriumai.

olvass tovább

Erotika és topmodellek nélkül

  • 2013. november 30.

A Pirelli cég idén Helmut Newton 1986-ban készült képeivel illusztrálja a 2014-es naptárát. A fekete-fehér fotók meglepőek és szokatlanok az erotikáról és topmodellekről ismert naptárban.

olvass tovább

Te mire indulsz be?

  • 2013. március 09.

Van, aki rendőrnőre, van, aki ápolóra gerjed, de óriási "népszerűségnek" örvend a mai napig a stewardess is. Bizony, az egyenruha nem csak a gyengébbik nem szívét dobogtatja meg, hanem a férfiét is, és ha a légyotthoz még egy igazán tilos helyszín is párosul, az bizony a legtöbb férfi vágyálmainak netovábbja...

olvass tovább

Lana Del Rey meztelen

  • 2012. szeptember 06.

A vintage királynő alig egy év alatt meghódította Európát és a férfiakat. Az angol GQ 2012 legszexibb hölgyének választotta és meztelen tette címlapra.

olvass tovább

Mit jelentenek az erotikus álmok?

  • 2011. december 14.

Mi történik akkor, ha miután nyugalomra hajtottuk a fejünket és álomba szenderültünk megjelenik egy vadidegen, esetleg számunkra cseppet sem vonzó külsejű ember, vagy főnökünk, s erotikus jelentben találjuk magunkat? A kérdésre Freud jól ismert tézisei adnak fogódzókat, miszerint az álmaink rejtett vágyaink kivetülései.

olvass tovább

Rövid pórázon

  • 2011. június 14.

Van, aki idegenkedik tőle, vagy akit ellenállhatatlanul vonz. Egy biztos, a kötél és az erotika nem állnak távol egymástól.

olvass tovább