Kulcsszó keresés /


Itt vannak a Oscar jelölések az amerikai filmes céh-től

  • 2011. január 13.

Az Amerikai Rendezők Céhe közzétette idei jelöltjeit az Oscar-díjra. A jelölés nagy súllyal esik a latba az Oscar-versenyben. Az alapításának 75. évfordulóját idén ünneplő testület a héten 2010 legjobb játékfilmes, televíziós és dokumentumfilmes rendezői kategóriáinak jelöltjeit hozta nyilvánosságra.

olvass tovább

Utazás a csúcsra: Burdzs Kalifa

  • 2011. január 04.

Pontosan tavaly, 2010. január 4-én adták át a világ legmagasabb épületét, sokak szerint a világ legnagyszerűbb mérnöki csúcsteljesítményét, sokak szerint inkább a megalománia és a kompenzáció jelképét. Akár előbbi, akár utóbbi megállapítást érezzük magunkénak, egy biztos. A Burdzs Kalifa állni fog egy darabig, és ha a gazdasági válsággal még sokáig szöszmötölünk, akkor a világ legmagasabb épülete marad jó ideig.

olvass tovább

Strand Craft 122

  • 2011. január 02.

Ez a rendkívül ötletes nevű projektterv egyszerre szuperjacht, garázs, amiben meglepő módon egy luxusjármű is található. Bár egyelőre még csak terv, sokat elárul a jövő hajótervezéséről.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - 2010

  • 2010. december 21.

November végén rendezték meg a jubileumi Budapest Fashion Week-t, így a téli pihenésre tekintettel (és persze egy kicsit már a tavaszra is gondolva) 15 részes cikksorozatban mutatjuk be a felvonuló hazai tervezők kreációit.

olvass tovább

Vegyél egy Alpha Industries dzsekit és nyerj

  • 2010. december 09.

Játssz és nyerj az Alpha Industries-el! Most nem kell mást tenned, csak 30.000 forint értékben vásárolnod 2010 szeptember 1. és 2010 december 24. között egy Alpha Industries dzsekit, vagy más Alpha terméket az Alpha honlapján található "Hol kapható" rovatban található üzletek valamelyikében. Ezzel megnyerheted a Forma-1-es műrepülést Nádas Tamással!

olvass tovább

Pinko 2010 férfi és női őszi-téli kollekciója

  • 2010. december 01.

A sport világának igénybevételével és a mindennapokban megjelenő merész megjelenés újra feltalálásával a divat felfedezte a hasznos divatosságot. Számos hatás sorolható fel: katonaságból a csuklyás kabátot, a síelésből a lábszárvédőket a teniszből pedig a rakott miniszoknyákat hozták be.

olvass tovább